Odpenji: Marulianus
 
 

Proljetne bojišnice!

Niksi na Gredi!

Jel ovo sve?

Asevi & klasici...
Duž kilometarske dalmatinske bojišnice pregrupiranje snaga malobrojnih ali visoko motiviranih lokalnih težaka! Tri marčane bure su prošle i osjetia se prvi dašak žege - drugim ričima - počela je sezona litnjih penjališta!

Prvi uspon nam ovog vikenda donosi Jere Cokarić koji na nevjerovatno dobroj Gospinici penje najbolji smjer kojeg je Ivo Beović ikad zabušia iako toga nije svjestan - Coco Bill (8a)! Iz provjerenih izvora doznajemo da Jere planira ovog lita krenut put Perivoja (je dobro ste čuli - Perivoja) skupit ukapčanje u smjeru Posljednji PRO - "Uknjiži ga asu i nemoj se oduprit zovu Faturete, te prvom ponavljanju Simultanke!" - poručuje redakcija!

Istovremeno na Gredi - vrhunski asevi u smjerovima iz druge galaksije. Sezona je krenula prčevito - nema se respekta, ne čeka se, ne kalkulira se, kiti se, napada se, povezuje se sa jednim sjedom, bete se razrađuju do neslućenih dimenzija. Znači li to da nam ova sezona na Gredi donosi neke lude uspone i ponavljanja - naravno da, ne! Na Gredi ne postoji garancija za išta osim za krvavu borbu ali da se potajno nadamo - istina je!


Nastavlja se proliće u domovini težaka, dan je produžia, uskoro će zažutit brnistra...