Odpenji: Marulianus
 
 

Lito ide Gredo moja!

Nena & Ane

Samo ti, jedina, voljena!


Na Gredi se polako ali sigurno kotrlja još jedna sezona. Kažu da bi ova mogla bit i posjećenija ali Did odbija o tome i govori da se posvetimo ljudima koji su gori jer oni to zaslužuju!

...

Redakciju je oduševila vijest da je naveza Ana Piccini - Nena Čulić u najistočnijoj rupi popela Iglu sport (7a) što im je prva sedmica na Gredi, a to je ona koja se najbolje pamti. Neni je ovo prvi 7a ikad, a Ana već ima takvih ocjena ali zadnje je popela - pazite sad - sredinom 90-tih!  Kakva priča, bravo cure samo naprid - G muerte!

Taman dok smo dovršavali vijest u redakciju ulazi Nikola Kramarić blid ka krpa. Govori - "Dide, iščupa san sigu na trećem spitu Papka!" . Nije Didu čudno da je siga izletila, nego kako to da je to uspilo baš bestežinskom Heliumu, pa taman da će izvadit vagu ali Niksi smiruje situaciju i govori da je uspia zadržat u ruci, pa je sačuvana spremljena na Majci. Da li će se Marulovi Pokoci odlučit na lipljenje dotične doznat ćemo u danima koji su prid nama...

Za kraj spomenimo da se stotinjak metri zapadnije vodi prava drama u top klasiku Tvrđava Klis kojeg hrabro i uporno napada Anamarija Šupe! Rispekt i podrška iz redakcije, a ti Gučeku Vili - "Spavaš li mirno?!"