Odpenji: Marulianus
 
 

Mosoraški pokleka!

Fotografija govori tisuću riči...

...

Kivela za pamćenje!Marulov as - Luka Kivela je ove subote na Maloj stini u Trogiru stisa 3. ponavljanje top klasika Mosoraški pristup (8a+) - u trenutku dok je ukapča sidrište osjeća se ka najsritniji čovik na svitu!
Did i cila redakcija čestitaju od srca Luki jer svi znaju o kakvom smjeru se radi. Linija je to legendarnog Borisa Zokića - brutalna i surova prevjesna ploča koja ne dopušta čak i najmanju grešku u izvedbi jer sine, u Mosoraškom jedva moš i ukapčat, a kamoli magnezijat ili se vratit dva-tri pokreta ako šta faliješ. Ponavljanja ovog smjera su rijetka, a ako se i dese onda to rade probrana lokalna imena koji jedini imaju živaca da nakon xy pretoplih ili prehladnih dana tj. dana kad nemaš kože ili si slab - napokon uleti onaj savršeni kad se sve poklopi. Jedino šta ekipu drži na životu tijekom projektiranja je (osim šta će postat legende u slučaju uspona) činjenica da smjer nije na Gredi i nema siga, pa je uvik suh.

Luka je ima ludilo pokušaj još u petak ali taman kad je pomislia kako je jak i kako se šeta po smjeru, puče mu dio police u gornjem dilu smjera. Popea ga je zato u subotu kad je već bia načet od prethodnog dana i kaže, bila je drama do zadnjeg pokreta. Bravo Luka!>>> BABIN EDITORIJAL:
- Doznajemo da je Minja de la Chulich popela omiljenu Silu x krak! Spavaš li mirno Puljiz Veki Vedrane?