Odpenji: Marulianus
 
 

Gospinica summer files!

Legendarni as je ove godine na Gospinici ponovia sve u šta je uša ali potrudit će se da ne nastavi tako jer to bi bila prava šteta!

Boći de la Gospinica

Uz Gospin zagovor!Dok Dalmacija doslovno gori, a turisti se pitaju šta in je ovo tribalo, jedan sektor nudi utjehu i nadu napaćenom dalmatinskom težaku. Nije čudo da se zove Gospinica jer jedino je Gospa sposobna držat nas na životu i ponudit pokoji uspon u ovom paklu.

Domaći asevi, u društvu nezaobilaznih Jensterle-Sovinca, zadnjih dana vridno pohode ovaj jedinstveni omiški sektor, pa evo naramka pikanterija:


Bevanderman (7a+): prolazi ga Robi, koji priznaje da mu prvi dio, a i nastavak ne leže ali ga motiviraju da mu atletski stil jednog dana bude jača strana. Istovremeno, zanimljive pokušaje sa puno strasti daju Kosa i Čulić...

Bevanderman specijal (7c): prvi ženski uspon izvodi legendarna Sabina Sovinc, a prati je tko drugi nego Boris Big Boy Zokić

Suze radosnice (7c): novo ponavljanje izvodi makina Frenk Jensterle i napominje da prvi dio mora ić za dobar plus gori sa čim bi se definitivno složia Moco.

Croactive (7c): u velikom stilu, jer neznaju drugačije, bilježe Boći & Frenk

Biceps specijal (7c+): FA produžetka postojeće linije Biceps o Muerte, do vrha stine, izvodi lovac na projekte - Lija

Coco Bill (7c+): prvo ponavljanje izvodi Boći i to uz novu brutalnu betu za koju Did Marul preporučuje da je netribate niti provavat ali Jere će sigurno baren bacit oko.

Mali Princ (7c+): dugoočekivano prvo ponavljanje izvodi, čovik od kojeg strepi svaka linija -  Frenk Jensterle


U trenucima dok sidite ispod vaše inverter klime, Dalmacijom se brzinom munje širi glas kako Vakula zove zahlađenje za ovi vikend. I dok analizirate ovu obavijest sa nevjericom redakcija poručuje Zoranu kratko i jasno - VAKULA, KOMODAJ SE !!!


Komentari  

 
+1 #1 Moco 2017-08-10 20:05
1950!!!
Citat