• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt DAMINE ZGODE I NEZGODE!
 
 

DAMINE ZGODE I NEZGODE!

ImageSinoć su prognostičari najavili prvu marčanu buru! To je dio godine kada tradicionalno žari i pali naš Damir Jurišić - Dama... >>>

 

 

 

Dama se u subotu zaletia do omiškog Planova di je podmiria račune sa Guzonjinim sinom (7b+)! Za smjer kaže da mu se čini lagan za tu ocjenu ali s obzirom da mu se tako čini za svaki smjer šta popne, nezna koliko je to realno. Asu svaka čast, vrime je za prvi c!

U nedilju, Dama se pridružuje brojnoj ekipi u popularnom Šinkuku! Nažalost, dan nije baš završia najbolje jer je naš as u nezgodnom padu s vrha bouldera ugania nogu, te će nekoliko dana bit van stroja. Zanimljivo je da je Dama usprkos 3 crasha i 3 čovika doletia baš na jedino nezaštićeno misto, a ovo mu nije prvi put da opasno dolijeće.

Za Damu se može reć da je noćna mora svakog spotera, a ako će te mu poklanjat krešu - neka to obavezno bude king size. Prije misec dva je u Sućurcu penjući Milky way, svaki put uporno letia, totalno van linije, put obližnjeg suhozida i to u raznim pozama. Tada je patentirana posebna tehnika spotanja - držiš krešu u rukama i u trenutku pada bacaš ga u pravcu di Dama leti! Šteta što se ova tehnika nije koristila ove nedilje u Šinkuku ali svejedno - virujemo u brz oporavak našeg asa!

 

Image

Foto: Dama na Marjanu

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990