• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt BOULDER REVOLUCIJA!!!
 
 

BOULDER REVOLUCIJA!!!

ImageZadnjih misec dana Dalmacija se trese od kvalitetnog boulderinga, a čini se da ovih dana sve skupa doživljava svoj vrhunac!

 

Urh Čehovin Pirelli nedaleko Sitna pronalazi liniju prema kojoj čak i Ptičja gripa izgleda ka laganica. Riješena je i zadnja velika linija na Lovrincu, a napokon je letvicu diga i muški dio Marulovih boulderaša... >>> 

 

 

Prvo idemo u novi sektor tzv. PEĆINU šta su je prošle godine otkrili Šime i Kivela. Riječ je o ogromnoj prevješćini kakvu kod nas još nismo vidili sa nekoliko vrhunskih linija u kategoriji Fb8a i teže.

Nakon otkrivanja, u organizaciji Boulderame, je održana velika akcija čišćenja, te su ispenjana prva dva bouldera tj. dvi najlakše linije koje sektor nudi - Blues (Fb6c) i My Angel (Fb7a+/b).

Nekidan u Pećinu stiže Urh koji se oduševljava sektorom, te pronalazi nevjerovatnu liniju koja sa samog dna pećine ide koso-desno i završava stajliš izlazom na vrh. As je pokrete uspia napravit ali nažalost smjer nije uspia ispenjat - kaže da bi se jednog dana sigurno volia vratit.

Više o ovom revolucionarnom projektu, trenutno sigurno najtežem na području Hrvatske, pogledajte ubrzo u zanimljivom videu kojeg ćemo objavit! Zasad evo samo par fotki malo niže...

 

 

Image

 

Image

 

Image

 

 

 

 

 

Ekipa se ubrzo primistila na stari dobri LOVRINAC - misto di je rođen splitski bouldering!

Seriju prolazaka započinje Ivan Lisica koji u manitom pokušaju, ni sam nezna kako, rješava brutalni Thriller (Fb7c+). Riječ je o prvom ponavljanju i najtežem klupskom boulderu do sad!

Par minuta posli mladi Klemen Kejžar na fleš prolazi ultra klasik Žena dijete (Fb7b), a za kraj se ponovo uključuje Urh Čehovin koji prolazi možda i zadnju veliku liniju na Lovrincu. Riječ je o boulderu koji iz Human Behaviour-a ide u desno i završava na tramvajcu Žene dijete. Urh je smjer već nekoliko puta prova u svom zadnjem  posjetu Splitu, a sad ga je proša u prvom pokušaju. Novi boulder se zove Šah-mat (Fb7c+).

 

 

 

Image

 

Foto gori: Pirelli zadaje Šah-mat

 

Image

 

Foto gori: Lija u Thrilleru

 

Image

 

Foto gori: Slovenski juniori u akciji - Sloperica, Lesperance...

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990