• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt TOTALNA EKSKLUZIVA: BOULDER SECRET SPOT!!!
 
 

TOTALNA EKSKLUZIVA: BOULDER SECRET SPOT!!!

ImageNaša istraživačka sekcija je prije nekoliko miseci pronašla novu dalmatinsku boulder meku! Ovog vikenda, došlo je vrime da se djevičanski boulderi po prvi put zamagnezijaju... >>>

 

 

 

7 veličanstvenih (Mare-Tina-Sandra-Šime-Hrvoje-Kiwi-Lija) koji su imali čast da prvi osjete boulder gušte na našem novom penjalištu su se teška srca vratili nazad u civilizaciju - jer gori je tako dobro!

 

Novi hot spot se nalazi u totalnoj divljini i pun je monolitnih bouldera fantastičnih oblika, a sve skupa se prostire na ogromnom području, pa naši asevi veći dio nisu ni stigli istražit. Stina ima ludilo trenje koje te uvati ka magnet, vrlo je kompaktna i najrađe bi rekli da je granit iako je u biti vapnenac.

Ekipa je popela 10-ak ludilo bouldera do težine Fb7a (teško je za procjenit!) od kojih se većina nalazi na jednom ogromnom boulderu. Tek kad su skužili da će cili dan provest na istom mistu, popelo se i par klasika (ala ona dinamika!) po obližnjim bovanima.

 

S obzirom da je, u zadnje vrime, u Evropskoj uniji popularno sakrivat točnu lokaciju di se nalaze novootkrivena penjališta, 7 veličanstvenstvenih je odlučilo privremeno mučat o točnoj poziciji naše boulder meke koju su, također privremeno, nazvali - secret spot!

 

Ipak, da bi bolje vidili kako to otprilike izgleda pripremili smo van par fotki u nastavku ove vijesti, a ostatak očekujte u fotogaleriji koju ćemo objavit za koji dan.

 

 

 

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

>>> Najavljujemo da će i BouderamA.com uskoro objavit odličan materijal na ovu temu. Kiwi, ti si na redu...

 

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990