• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt REPREZENTACIJA KREĆE U KRANJ!
 
 

REPREZENTACIJA KREĆE U KRANJ!

ImageU našoj prošloj anketi čak je 85% posjetitelja dalo pozitivnu ocjenu nastupu naših penjača na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Reprezentativcima je drago što očito nisu razočarali svoje vjerne navijače u domovini, a nadaju se da će tako biti i na Svjetskom kupu u Kranju! >>>

 

 

 

Već treću godinu za redom naši penjači nastupaju na tradicionalnom finalu Svjetskog kupa u leadu u slovenskom Kranju. Iako većina članova reprezentacije pomalo izbjegava Kranj (lead stina, jedan pokušaj itd...), ove godine su se našim standardnim asevima Sandri Bakulić i Ivanu Lisici odlučili pridružit i Maja Lozić, te Boris Zokić, koji na kraju ipak neće moći nastupit zbog studentskih obaveza.

Dakle u veliku akciju kreću Sandra, Maja, Lija i voditelj Daniel Piccini. Pokret je planiran već sutra s obzirom da se ekipa prvo ide malo upenjat na lead stinu u Graz, pa se tek onda spušta u Deželu di su kvalifikacije na rasporedu u subotu ujutro.

ImageNa startnoj listi je prijavljeno 87 natjecatelj(ic)a iz 23 zemlje, a s obzirom da se radi o finalnom natjecanju Svjetskog kupa, velikom većinom su tu penjači koji imaju neku računicu u poretku, dakle naši reprezentativci će imati itekako čvrstu konkurenciju.

Inače u ukupnom poretku kod žena je trenutno vodeća Slovenka Maja Vidmar, a kod muškaraca Španjolac Patxi Usobiaga. S obzirom da i njoj i njemu konkurencija puše za vratom, Kranj će stvarno bit finale u pravom smislu riječi, a za finale u nedilju se sprema nezapamćena ludnica! яндекс

Poželimo našoj ekipi što bolji nastup!

 

>>> Sponzori naše reprezentacije: Audi-Autokuća Kovačić, Trangoworld i Iglusport

>>> Startna lista Kranj 2007.

>>> World Cup Kranj

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990