• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt ZAVRŠILO BOULDER PRVENSTVO 2007.!
 
 

ZAVRŠILO BOULDER PRVENSTVO 2007.!

ImageNaših pet aseva se sinoć vratilo iz Istre. Lija je bia 1., Baki 2., Šime 3., Doktor 9., a Audi se nije natjeca!

U nastavku pročitajte kratku reportažu >>>

 

 

Boulderi u Premanturi su ove godine bili montirani na otvorenom, a srića, vremenski uvjeti su išli u prilog svemu skupa. Ukupno se, u seniorskoj kategoriji, okupija prilično skroman broj od 19 natjecatelja (6Ž+13M) - prevladavala je naravno splitska ekipa.

U kvalifikacijama naša je Sandra povela u ženskoj konkurenciji isprid Lozić Maje na drugom mistu i Tamare Zulim na trećem. Kod muškaraca je Lija zauzea drugo misto, iza Gianfranca, dok je treći bia Matika. Naš je Šime u finale uša ka zadnji, šesti, a Miha se plasira u TOP 10 društvo devetom pozicijom.

Drugi krug je usljedia skoro bez pauze, dakako žene su bile prve na redu...

U finalu se poredak žena pomišao i više nitko nije bia na istom mistu. Sandra je prvo misto prepustila Tamari, Tamara je svoje dala Maji, a Maja je drugo poklonila Sandri.

Slično se dogodilo i u vrhu muškog poretka di je Gianfranco u jeans stylingu prvo misto prepustia Liji, a ovaj njemu drugo. Marulov powerhouse i kralj ŽBL-a - Šime Malenica je bia treći.

 

Završilo je tako (proglašenjem i koncertom TBF-a) još jedno Prvenstvo Hrvatske u boulderingu kojeg su ove godine osvojili naš Ivan Lisica (po 2. put) i mosorašica Tamara Zulim (po 1. put). Drugo misto je zauzela naša stara kanta Sandra Bakulić tj. Boris Zokić, a treći su bili Maja Lozić i Gianfranco Dušić. Čestitamo svima od reda, a posebno našem asu koji se pobrinua da se u našu klupsku vitrinu i ove godine pohrani još jedan seniorski naslov - 15. od kad Marul postoji!

 

>>> Neznamo kako ali istina je - sa natjecanja nemamo niti jednu jedinu fotku!? Evo zato u nastavku par motiva iz svakodnevnog života naših vrijednih aseva:

Image

Image

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990