• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt PULA PRED VRATIMA!
 
 

PULA PRED VRATIMA!

ImagePred vratima je najvažnije natjecanje ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u boulderingu - finale u Puli tj. Premanturi! >>>

 

 

 

 

 

PD Glas Istre je ponovno dobia čast ali i odgovornost organizacije završnog natjecanja, kojeg su prošle godine izvrsno organizirali u sklopu tradiconalnog festivala Hallowind (tako će biti i ove godine).

Da sve skupa bude još zanimljivije pobrinuli su se naši najbolji boulderaši(ce) koji na zadnje natjecanje dolaze u vrlo zbijenom i poravnatom poretku, što odma daje do znanja da finale neće biti samo formalnost nego tekma u pravom smislu riječi.

 

Kod žena je situacija vrlo otvorena između dvi vodeće u poretku Tamare Zulim (180 bodova) i naše Sandre Bakulić (165 bodova), pri čemu nesmimo zaboravit ni trećeplasiranu, uvik spremnu Maju Lozić (145 bodova).

Što se muškaraca tiče Boris Zokić i Ivan Lisica imaju u potpunosti identičan broj bodova (180), a sa nešto većom razlikom ih prati istarska perijanica Gianfranco Dušić (116 bodova).

 

Rok za prijave je 01.11., natjecanje je u subotu, mlađe kategorije su u nedilju...uostalom, potpuni raspis možete pronaća na stranici naše Komisije, pa koga podrobnije zanima...

>>> Ukupni poredak P.H. u boulderingu nakon dva održana natjecanja

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990