• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt ZAPOČELO ODBROJAVANJE!
 
 

ZAPOČELO ODBROJAVANJE!

ImageManje od 24h je ostalo do početka spektakla u našoj dvorani, započelo je odbrojavanje >>>

 

 

Kako nam javljaju sa Škrapa, Grom već drugi dan ne izlazi iz podruma, okružen tonom hvatišta, volumena i trokuta, priprema pravi urnebes. Nosi mu se samo hrana i voda.

Naša STAFF ekipa dovršava zadnje tehničke zadatke, a danas prema Dalmaciji kreću penjači iz svih djelova Hrvatske. Odaziv na natjecanje je odličan, a brojna publika traži kartu više - posebno za finalne oglede.

Za naš SPK Marulianus će nastupiti klupske legende i aktualni prvaci države Sandra Bakulić i Ivan Lisica, praćeni uvik spremnima i vodećima u poretku ŽBL-a Tinom i Šimom Malenicom. Tu je i atraktivni Ivan Mihalj, šampion ŽBL-a 2006., te žbl-ovci u usponu - Jelena Dujaković, Igor Savin i Marin Banović. Ekipa je odlično raspoložena i kako im kažu na liječničkom pregledu - zdrava ko dren!

Dvoboj titana započinje sutra u 10h ujutro (kvalifikacije), a finala započinju od 16.30h, pa nadalje. Izolacija se ujutro zatvara u 9.30h.

Nesmimo zaboraviti da se u nedilju na istom mistu održava i PH za mlađe kategorije, na kojem će nastupiti penjačke mlade nade iz cile Hrvatske. SPK Marulianus će predstavljati 2 talentirana bratsko sestrinska para - Mia i Bože Prnjak, te VanaToma Piccini.

Sponzori Vikenda kod Marula su: LAPIS, IGLUSPORT i GRAFEX

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990