• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt DOBRE I LOŠE VIJESTI SA BIOKOVA!
 
 

DOBRE I LOŠE VIJESTI SA BIOKOVA!

ImageVeć po staroj navici čim se spomenu Paolo Pezzolato i Sara Gojak svima je jasno da ima friških novosti sa Biokova >>>

 

Dakle, dobra je vijest da su Paolo i Sara opremili dva nova smjera - prvi se zove Pepito, težine je do 6a, dug punih 7 dužina i nalazi se u Ercegovoj gradini. Drugi smjer se nalazi u Malom Borovcu, ime mu je Bloody fingers, ima 7 dužina, a težine je do 6b+.

 

 

Loša je vijest da su počele nestajat pločice u smjerovima. Tako su Paolo i Sara otkrili da u smjeru za kojeg trenutno nemamo skicu, Buon Compleanno Roberto (6a+, 6b, 5c), u Malom Borovcu, u prvoj dužini nedostaje čak 7 pločica! Pitanje je koliko tek pločica fali u gornjim dužinama s obzirom da ih je ekipa vjerovatno u abseilu odvidavala.

Nažalost ovakve ružne stvari su sasvim normalne na velikim svjetskim penjalištima, a Biokovo svakim danom postaje sve veće, pa je tako već ovog lita bilo puno penjača iz raznih djelova Evrope.

Po skidanju pločica su tradicionalno poznati Česi, za koje se pozdano zna da bi ponekad po sportskim penjalištima oko Arca znali poskidat pločice iz prvog spita na svim smjerovima redom. U svakom slučaju, na Marjanu se ne bi proslavili od kad su se počele stavljat Raumerove alke.

 

Molimo sve domaće ali i strane penjače da ukoliko slučajno uoče radnje ovakvog tipa odmah reagiraju ili jave dežurnoj službi Marula na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Neće ode niko radit nered!

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990