• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt GROZNICA SUBOTNJE VEČERI!
 
 

GROZNICA SUBOTNJE VEČERI!

ImageMa koliko penjačka javnost šutila o tome - svi znaju da su i Arco Rock Masters i Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj bili samo uvod i zagrijavanje za pravu stvar - nastavak legendarnog ŽBL-a >>>

 

 

Prvo ŽBL natjecanje nakon ljetne stanke će se održati pod motom Saturday night fever s obzirom da je organizator odlučia započet natjecanje tek u 16,30h popodne. Tako će uvik atraktivni ŽBL po prvi put dobiti i noćno finale, koje natjecateljima omogućuje da nakon penjanja mogu odmah, bez tuširanja i okolišanja, produžiti u grad na pivce za živce. U Marulianusovom stožeru ova je ideja dočekana sa neskrivenim oduševljenjem.

Subotnje bouldere na Mertojaku postavlja preinspirirani reprezentativni dvojac Boći&Kiwi koji za ŽBL-ovce pripremaju pregršt iznenađenja sa španjolskim naglasom.

Inače, makar je običaj da klubovi svoje ŽBL postave kriju do posljednjeg trenutka, molimo ih da ne zaborave da je deadline za registraciju do kraja četvrtka i to na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , te da se ŽBLacija tj. izolacija u subotu zatvara u 16h.

Foto - Underground ugođaj na Mertojaku

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990