• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt KREĆE SE U ŠPANJOLSKU!
 
 

KREĆE SE U ŠPANJOLSKU!

ImageVečeras u 22h naša ekipa, sa zadarskog Zemunika, kreće za Bonn odakle, preko Mallorce, nastavlja za Oviedo tj. Aviles >>>

 

 

 

Ako sve bude po planu, Sandra, Tamara, Boći, Kivela, Gianfranco i Lija bi tribali sletit u Španjolsku sutra, nešto prije podne. Organizator je za natjecatelje već na aerodromu pripremia tzv. welcome point di se mogu dobit sve informacije vezane za natjecanje, te preuzet besplatne karte za poseban autobus koji će reprezentacije sa aerodroma prebacivat u središte Avilesa.

Domaćini se zaista trude i već sada je očito da bi se Svjetsko prvenstvo, osim po rekordnom broju natjecatelja, moglo pamtit i po vrhunskoj organizaciji.

Sudeći prema trenutnoj anketi, većina naših čitatelja je vrlo optimistična u vezi nastupa naših penjača, te smatra da bi naši mogli ugodno iznenadit. U svakom slučaju je lipo vidit da reprezentacija ima podršku iza sebe, bez obzira koliko su takva očekivanja realna. Jedno je sigurno, ekipa obećaje da će dat sve od sebe, pa kako bude...

Da naši penjači u blizini Atlantika ne bi promrzli, a ujedno i da izgledaju moderno (ipak su oni ambasadori naše zemlje) pobrinuli su se Iglusport, Trangoworld i Grafex d.o.o..

Asevi sritan put i drž te se!

 

>>> Startna lista

>>> Climbing World Championship

Image

Image

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990