• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt SVI U KARIN!
 
 

SVI U KARIN!

ImageI stari i mlado! >>>>

 

 

Maleno misto Karin, u zadarskom zaleđu, bi krajem listopada tribalo postat novi penjački hot spot. Stinu ogromnog potencijala je nedavno otkria Čuja, koji ovih dana diže hrvatsku na noge, a mi ga potičemo jer je akcija zaista hvale vrijedna.

"Dana 27. i 28. listopada na novootkrivenom budućem penjalištu pored Karina održati će se općehrvatski bolting vikend tj. akcija opremanja smjerova. Na tu lokaciju stane oko 300 smjerova svih težina . Kamen je sličan Ospu sa dosta prevjesa , siga, ali i ploča. Donirano je oko 400 spitova od strane Iglu sporta, Himalaya sporta, Cassina te Raumera. Pozivaju se penjači sa svih strana da dođu tako da se u kratkom roku može napraviti što više smjerova. Naravno oni koji to žele i znaju raditi te imaju alat (bušilicu) iako ni oni bez mašine nisu višak , dodavanje stvari , sjeckanje staza i sl. Navečer logorska vatra i tulum. Neka ovo bude opće hrvatska (i šire ) akcija za dobrobit svih nas. Čuja 091 504 13 87"

Doznajemo da je za sada 10-ak bušilica potvrdilo svoj dolazak, a među njima su i dvi slovenske, uključujući i legendarnu Gučekovu. SPK Marulianus također, sa guštom, šalje svoj ekspertni team sa dvi odlično uigrane klupske bušilice!

Svi u Karin!

 

Image

Image

Image

Foto: Sektori u Karinu

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990