• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt FRENCH STYLE U DALMACIJI!
 
 

FRENCH STYLE U DALMACIJI!

ImageNaši analitičari su za ovo lito najavljivali češki bum u Dalmaciji ali iznenadili su nas Francuzi >>>

 

 

 

Proteklih par dana je po Markezinoj i Rupotinama peglala francuska naveza iz Chamberyja - Cecile Laurent i Philippe Collard.

Dok je Cecile guštala u lakšem ritmu, Philippe je radija upravo suprotno, pa je tako prvog dana na Markezinoj u par pokušaja popea Geronimo extension (8a), što je ujedno i prvi put da je netko povezao tu 30 metarsku liniju.

Sutra je ekipa bila u Rupotinama di je Philippe na on sight popea Salonu (7c) i Nostradamus (7c+), a sljedeći dan su se opet vratili na Gredu. Tamo je Philippe brzinski sredia i Tvrđavu Klis (8a).

Francuski asevi nam kažu da su oduševljeni Dalmacijom, a s obzirom da su se uputili u Stinivu, sigurni smo da će tako i ostati. Navodno u Stinivi već ima nešto Francuza, a tamo ovog vikenda dežura i par naših članova, pa će na penjalištu sigurno bit veselo....

>>> Chambery Escalade

 

Image

Foto - Philippe Collard u Tvrđavi klis

Sex chat webcam live stream from the rooms of naked girls who love Wirth sex on camera, come and chat without registration. young girl sexy 18 for those who like to watch sex games girls, watch girls caress themselves in front of the cameras for free.Meet a girl on our portal is very simple, the most popular and. real free online sex chat that will help you find new useful and unforgettable Dating with beautiful girls on the Internet.
 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990