• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt EKIPA MARULIANUSA ODLIČNA U AUSTRIJI!
 
 

EKIPA MARULIANUSA ODLIČNA U AUSTRIJI!

ImageČetvoročlana ekipa našeg kluba je u petak nastupila u Grazu na popularnom Night boulder cup-u, di je ostvarila odlične rezultate. Sandra Bakulić i Ivan Lisica su u svojim kategorijama bili drugi, a Marko Pehar i Tomislav Crmarić peti >>>

 

 

 

ImageNa ovogodišnjem Night boulder cupu je ukupno nastupilo 48 natjecatelja od kojih je 13 bilo žena, a 35 muškaraca. Podjeljenih, ka i inače, u dvi kategorije - profi (muška i ženska), te hobi (kombinirano muško-ženska).

Na svom prvom nastupu van Hrvatske naš as i glavni šofer ekspedicije Tomislav Crmarić je u hobi kategoriji zauzea peto misto što je u konkurenciji od čak 33 natjecatelja jako dobar rezultat.

 

 

ImageSandra je u ženskoj profi kategoriji naišla na najjaču konkurenciju od sva tri natjecanja u Grazu na kojima se do sada natjecala. Baki, je ipak dala sve od sebe, pa je na kraju završila na odličnom drugom mistu iza austrijske reprezentativka Sabine Knabl, a ispred lokalke Eve Schottel, druge na prošlom izdanju Night boulder cup-a i Barbare Baumann, te Katrin Meyer, prošlogodišnje pobjednice, koju su organizatori zabunom rezultatski svrstali u hoby kategoriju.

 

 

ImageU muškoj profi kategoriji Lija je sa visokim drugim mistom stiga do svog najboljeg dosadašnjeg rezultata u Grazu. Makar je nakon kvalifikacija bia prvi, u finalu nažalost nije uspia zadržat čelnu poziciju. Naš junior Marko Pehar je također pratia odlično penjanje ostalih aseva, pa je osim vrijednog plasmana u finale uspia zauzet i izvrsno peto misto. Pobjednik muške profi kategorije je austrijski reprezentativac Paul Stadlober.

 

ImageNaši natjecatelji su puni hvale na račun novootvorene penjačke dvorane di se natjecanje održalo i samog organizatora koji se pobrinua da sve skupa bude na visokoj razini.

 

Bravo ekipa! Lipo je vidit da hrvatski penjači imaju perspektivu i na inozemnim natjecanjima...

 

 

ImageImageImage

Image

 

 

 

>>> Potpuni rezultati i fotografije

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990