• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt SVETI DUJE ZA SANDRU BAKULIĆ
 
 

SVETI DUJE ZA SANDRU BAKULIĆ

ImageLudi niz se nastavlja i postaje sve luđi! Članica Marulića - Sandra Bakulić je danas na Marjanu ispenjala smjer Sv. Duje težine 8a! Već u prvom pokušaju je bilo jasno da će bit svega, a u drugom je zaista otišla do vrha. Baki kaže da od euforije pri vrhu nije uopće osjećala umor, samo totalni gušt! Tako je ludo i nezaboravno ispenjan najteži hrvatski ženski uspon svih vremena. Mala svaka čast....totalni si car!

Sandra Bakulić zadnje tri godine slovi kao najbolja hrvatska penjačica, a svakim danom to i dokazuje. Prvo je 24. listopada 2003. godine popela smjer Balada za Adelu (7c+), te postala prva hrvatska penjačica s ispenjanim smjerom težine 7c+ , a sada je ovim usponom još jednom pokazala svoju odličnu formu.

Počela se baviti penjanjem 2000. godine, a samo godinu dana kasnije počela je ostvarivati odlične rezultate. Tako je 2001. godine u prvenstvu bila druga, a u kupu treća, dok je 2002. i 2003. godine bila prva i u prvenstvu i u kupu.

Ove godine otišla je na svoje prvo natjecanje izvan Hrvatske te je na 9. Northland Boulder Kupu - Graz, Austrija zauzela drugo mjesto iza slovenke Mine Markovič.

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990