• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt KRANJ 2006. REPORT!
 
 

KRANJ 2006. REPORT!

ImageOvog vikenda su naši reprezentativci Sandra Bakulić i Ivan Lisica nastupili na finalnom natjecanju ovogodišnjeg Svjetskog kupa u leadu. Asevi su svoj kvalifikacijski nastup imali u subotu...

 

 

 

ImageKVALIFIKACIJE...su ka i obično započele u rano jutro, a naši penjači su zbog prometno tehničkih problema u izolaciju stigli vrlo kasno, tik pred njeno zatvaranje. To je posebno loše bilo za Sandru koja je imala startni br.1 i niti 10 min za zagrijavanje, pa je u smjer ušla skroz nepripremljena i na kraju završila na posljednjem 32.mistu. Lija je za zagrijavanje imao puno više vrimena, skoro se i pregrijao, a penjao je dosta bolje nego prošle godine makar je zauzeo 41. misto od 47. prijavljenih. Penjalo se vrlo izjednačeno, a zanimljivo je da se na startu kvalifikacija nije pojavilo dosta prijavljenih penjača makar su svi najjači dakako bili tu.

ImagePOLUFINALE je bilo vrlo zanimljivo.Ženski dio će ostat zapamćen kao oproštajni nastup legendarne slovenske penjačice Martine Čufar na velikim svjetskim natjecanjima, a u muškoj konkurenciji iznenađenje je bilo Mrazekovo ispadanje iz daljnjeg natjecanja.

U FINALU je dvorana bila puna ka šipak, a sve je izravno prenosila slovenska državna televizija. Mladi David Lama je, u svom poznatom opuštenom stilu, pobjedia kod muškaraca isprid Lachata na drugom i Verhovena na trećem mistu. Ipak, posebne čestitke idu Patxiju Usobiagi koji je ukupni pobjednik ovogodišnjeg svjetskog kupa.

Domaćini su u ženskom finalu imali čak 4 natjecateljice, a pobjedila je, po prvi put, penjačica iz susjedne Škofje Loke, Maja Vidmar isprid neumorne Angele Eiter (ukupne pobjednice!) i još jedne slovenke Natalije Gros, na trećem mistu.

Slavilo se do dugo u noć na afterpartyju u Manani u centru Kranja...

Potpune rezultate i još puno toga pronađite na www.worldcupkranj.com

ImageLipo je vidit da je naša reprezentacija, usprkos skromnom nastupu, i ove godine sudjelovala na ovom poznatom svjetskom natjecanju. Makar je i među reprezentativcima sve teže naći zainteresirane za ovaj nastup i makar lead natjecanja u Hrvatskoj skoro i da nema, lipo je da se i ova disciplina, kod nas, ne zaboravi u potpunosti.

Posebno zahvaljujemo Trangoworld-u i Iglusport-u koji su za ovo natjecanje omogućili našoj ekipi nove reprezentativne prsluke.

Foto: Patxi Usobiaga, Sandra u kvalifikacijama, Martina Čufar i Lija pri gledanju smjera

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990