• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt 3.NATJECANJE PH U BOULDERINGU 2006.
 
 

3.NATJECANJE PH U BOULDERINGU 2006.

ImageDanas je na Mertojaku održano treće ovogodišnje natjecanje Prvenstva Hrvatske u boulderingu, a u obe kategorije su pobjedili penjači domaćina HPD Mosora >>>

Smjerovi Tomaža Ranta u kvalifikacijskom krugu su bili uglavnom lakši, pa su žene većinom sve popele u više ili manje pokušaja. U konkurenciji ih je bilo 6, a finale su unaprid osigurale  sve - Tiziana Perhat, Maja Božić, Lucija Bekan, Maja Lozić, Tamara Zulim i Sandra Bakulić-Baki.

U muškoj konkurenciji, di su se okupila 23 penjača, je bilo nešto zanimljivije. Boris Zokić i Gianfranco Dušić su popeli svih šest iz prve, a u finale su se s njima plasirali Luka Kivela(foto gori), Ivan Lisica, Goran Matika, Emila Mucko, Matej Salunić i dakako Šime Malenica.

ImageFinale je ženskoj konkurenciji donilo nešto teže smjerove, a pobjedila je Tamara Zulim sa 5 vrhova iz 8 pokušaja. Naša Sandra je sa 4 vrha iz 6 pokušaja zauzela drugo misto, a treće je pripalo Maji Lozić koja je iz prvog pokušaja ispenjala dva smjera.

Osim drugog smjera, koji je ostao neispenjan, svi ostali smjerovi muškog finala su bili podjenako teški i vrlo penjivi. Pobjedia je Luka Kivela, sa pet vrhova iz prve, drugi je bia Boris Zokić sa istim brojem vrhova iz 6 pokušaja, a treći naš član Lija, koji je pet vrhova ispenjao iz 9 pokušaja.

ImageU ukupnom poretku, sa 20 bodova prednosti, prva je Tamara Zulim, druga je Baki, a Maja Lozić je treća. Kod muškaraca Lija je trenutno prvi, Kivela se još više učvrstia na drugom mistu, a naš Šime je treći.

Natjecanje u Puli je za dva tjedna...

Danas su boje SPK Marulianusa branili i Marko Pehar, Ivan Mihalj, te Marin Banović. Ukupne rezultate uskoro pronađite ovdje.

 

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990