• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt ŽBL (IV) - DOMINACIJA MARULOVIH ASEVA!
 
 

ŽBL (IV) - DOMINACIJA MARULOVIH ASEVA!

ImageEkipa SPK Marulianusa je danas uvjerljivo dominirala na Mertojaku! Pobjedia je Šime Malenica-Šme, a Ivan Mihalj-Miha i Marko Pehar-Pehi su uvatili drugo i treće misto!

Natjecanje je proteklo u odličnoj atmosferi koja se može doživiti rijetko di, osim na ŽBL-u, a odlične smjerove sa stilom i osjećajem pripremia je lokalni boulderaški duo Boris Zokić-Boći i Luka Kivela-Kiwi. Natjecalo se 15 penjača, uključujući i naše članove Sandru Bakulić (jedina žena) i Ivana Lisicu koji su penjali van konkurencije. Nakon 6 kvalifikacijskih smjerova i uru ipo penjanja u finale se, osim Šime, Mihalja i Pehara, plasirala i udarna trojka HPD Mosora - Slaven Vručinić, Boris Koračak i Dragan Šupe.  U otvorenoj finalnoj borbi prsa o prsa naši su asevi ipak zasluženo pobjedili!

ImageU ukupnom poretku seniora naš Mihalj se, usprkos današnjem nezgodnom gostovanju, još više učvrstia na vodećoj poziciji seniora, dok je Pehar kod juniora skoro i ostao bez prave konkurencije. Sljedeće natjecanje je na boulderu SPK Marulianusa 15.10. - vidimo se!

Potpuni rezultati uskoro ovdje, a više fotografija ovdje.

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990