• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt KRAJ DWS SEZONE 2006!
 
 

KRAJ DWS SEZONE 2006!

ImageUvik nas u Dalmaciji raduje početak listopada jer polako se vraća trenje i sve se sprema za lude zimske uvjete. To istodobno označava i kraj još jedne DWS sezone, do sada sigurno jedne od najuspješnijih, u kojoj se iskristaliziralo nekoliko penjača koji su se zaista zapalili za tu dragu nam disciplinu, pa smo sigurni da će u budućnosti biti samo još luđe.
Ove godine su ponovljeni gotovo svi stari smjerovi, a ispenjano je i puno novih.  Palo je dosta projekata (također starih i novih), a možemo reć i da su se počeli penjat ozbiljni-psihički zahtjevniji smjerovi (Čiovo)! I dalje smo bez prvog splitskog DWS 7c smjera ali kako se krenilo, dogodine bi moglo biti zaista svega.
ImageTijekom lita istraženo je nekoliko novih DWS lokacija, a u posljednjim trzajima sezone nastala su još dva penjališta oko otoka Visa. Riječ je o  Zelenoj špilji na viškim škojima i Porat-u na Biševu. Tamo je ispenjano  desetak laganih smjerova do 15 metara visine. Za skice i opise ovih novih lokacija obećajemo da će biti dostupni na našoj stranici na vrijeme za novu sezonu 2007.
Ono što će sigurno ostati u sjećanju DWS lokalcima sa Sustipana je predstava koju je priredio Tomas Mrazek kada je u 20 min ispenjao cijeli jedan sektor bez pada! Bia je to odličan način za službeno zatvaranje ovogodišnje DWS sezone.

Spomenimo i to da se spektakularnom završetku ovogodišnje DWS sezone priključia Chris Sharma koji je nekidan na Mallorci popea vjerovatno najteži DWS smjer na svitu. Izvrstan video clip o usponu pronađite na www.bigupproductions.com. Reka bi Chris - Why do anything else? Tako je asu!

Više o DWS-u općenito, uskoro u našoj rubrici Dobro je znati. Foto - Lacan na Sustipanu, jedan od brojnih sektora na Čiovu.

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990