• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt HALL 2006. - BIBIK I MEYER U VODSTVU SVJETSKOG KUPA!
 
 

HALL 2006. - BIBIK I MEYER U VODSTVU SVJETSKOG KUPA!

ImageJučer je u austrijskom Hall-u završilo 5. natjecanje svjetskog kup-a u boulderingu 2006., a pobjednici su Olga Bibik u ženskoj konkurenciji, te David Lama u muškoj. Gerome Meyer (foto desno) je usprkos drugom mistu već unaprid osigura prvo misto u ukupnom poretku... >>>

 

 

Natjecanje u Hall-u je bilo prava fešta, a senzaciju je napravia 15-godišnji austrijanac David Lama koji je na svom prvom boulder natjecanju svjetskog ranga zauzea ni manje ni više nego prvo misto, ostavivši cilu boulder elitu za svojim leđima! Šta reći, blažena majka koja ga rodi!  Gerome je zauzea drugo misto (za pokušaj na zonu lošiji od Lame) i ka šta smo rekli ukupno prvo, a Kilian je ovaj put bia treći.

ImageKod žena natjecanje nije bilo toliko infarktno. Makar je nakon Fiere Danion za nekoliko bodova povela u ukupnom poretku, Olga (foto livo) ne dopušta preokret, pa je prvim mistom u Hallu sezonu nastavila u velikom stilu. Danion je zauzela treće misto, , a ruskinja Abramtchouk je bila druga.

Već ovaj vikend u dalekom Ekaterinburgu se održava prvenstvo Evrope (s obzirom da se grad nalazi sa one strane ruskog Urala, moglo bi bit i prvenstvo Azije), a bit će zanimljivo itekako. Nažalost, Hrvatska neće imati svojih predstavnika na tom natjecanju, tko zna da je bliže, možda bi se i našla koja kuna. Zanimljivo je da su naši penjači posljednji put bili na evropskom prvenstvu u Parizu 1996..

SVJETSKI KUP BOULDERING HALL 2006.

Žene:1.Olga Bibik RUS  2.Ioulia Abramtchouk RUS  3. Juliette Danion FRA

Muškarci: 1. David Lama AUT 2. Gerome Meyer FRA 3.Kilian Fischuber AUT

 

p.s. ispričavamo se za prvu, netočnu verziju vijesti - dešava se, ipak je toplotni udar, mozak sporo radi, oči slabo vide...

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990