• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt OMIŠ - MARKEZINA - MARJAN
 
 

OMIŠ - MARKEZINA - MARJAN

ImageVeć neko vrime traju aktivnosti podno, jedne od najlipših stina U OMIŠU, Stomorice. Nakon šta se skupilo nešto materijala ekipa Marulianusa je krenula u akciju. Ispenjali smo par starih smjerova, koristeći samo postojeću opremu u stini koja je blagi užas, pa smo nakon toga pristupili uređivanju tih istih linija koje su veličanstvene. Prespitane su prve tri dužine  Forme piva s ocjenama 5c, 3, 6a+, a očekujemo da će smjer u potpunosti biti preuređen do kraja sljedećeg tjedna. Od sportskih smjerova, za sada je prespitan klasik 37,2 ujutro sa svojih 27 metara i ocjenom 6a/a+. Naš klub će nastaviti usmjeravati svoje aktivnosti prema Stomorici, stina je fantastična, a naglašavamo da je sve potaknuo naš počasni član Ivica Piljić, koji je autor većine smjerova.

ImageNA MARKEZINOJ je isto bilo jako živo. Uređen je novi smjer, Srčeko, 6b, 17m (desno od Posljednjeg romantika), a ispenjani su, nedavno uređeni - Seljo beljo, 7b+/c i prva dužina smjera The Quick and the dead,  7a+. Desno od Geronima smo u napredovanju započeli i izradu novog, vrlo teškog projekta.

NA MARJANU i dalje traje presiptavanje. Završeni su Dee dee, Čarlijev klub i Sara , s tim da napominjemo kako u ploči koja je originalni ulaz Sare (i Čarlija) fale dva spita, koje ćemo postaviti zajedno sa Trpimirom.

Sretan Uskrs svima!

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990