• Marulianus home
 • Marulianus home
 • Marulianus home
 • Marulianus home
 • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Sponzorstvo: Konzum & Marul!
 
 

Sponzorstvo: Konzum & Marul!

Repka u četvrtoj!

Uvik smo ga volili!

Dragi naši penjači, želimo s Vama podijeliti radosne vijesti s uvjerenjem da će iste biti predznak još ovakvih u budućnosti.

Naš klupski projekt "Razvoj sportsko-penjačke infrastrukture" je odabran na Konzumovom natječaju "Najbolje iz Hrvatske". Ukupni fond ovog natječaja iznosi 50.000 EUR (5.000 EUR po projektu), a navedeni iznos namjenjen je odabranim projektima kojima se potiče bavljenje sportskim aktivnostima i usvajanje zdravijih životnih navika. Natječaj je postavio uvjete za predstavljenje projekata s ključnim utjecajem na napredak sportskih zajednica s posebnim naglaskom na dobrobit djece, osobito onih iz ranjivijih skupina i s posebnim potrebama. Naglašena je i važnost projekata u širem zajedničkom kontekstu.

U okviru natječaja "Najbolje iz Hrvatske" ukupno je bilo prijavljeno 460 projekata, izabrano je njih 12, a među njima, na naše veliko zadovoljstvo, i naš projekt SPK Marulianusa.  Stručno povjerenstvo na čelu sa proslavljenim vaterpolistom Josipom Vrlićem, koji je ujedno i ambasador kampanje, prepoznalo je naš projekt kao društveno koristan i u tom smislu vrijedan ulaganja.

Dodjeljena financijska sredstva u okviru ovog Konzumovog sponzorstva su u potpunosti utrošena na nabavku novih hvatišta tj. za ono što je ključni faktor uspješnog funkcioniranja dvorane i njenih korisnika.

Za kraj, upućujemo još jedno veliko hvala Konzumu jer je prepoznao naš trud te što nam je u sklopu kampanje "Najbolje iz Hrvatske" dao dodatan vjetar u leđa. Ovo nam pruža veliku motivaciju, a istovremeno i priliku da našim penjačima osiguramo optimalne uvjete, opremu i infrastrukturu za penjanje.

Kroz inicijativu "Najbolje iz Hrvatske", Konzum aktivno podržava lokalnu zajednicu i pruža potporu klubovima i njihovim sportskim projektima, čime doprinosi zadovoljstvu svih, posebno najmlađih. Više informacija o natječaju i izabranim projektima dostupno je na službenoj stranici. 
 
 
 

Zadnji komentari

 • Livin´ Hvar!
  Taman san sa Jen u Omišu, kroa...
  11.06.2024 - 10:45 by Did Marul
 • Livin´ Hvar!
  Dide, javija sam ja Jen, ali n...
  08.06.2024 - 13:27 by Roko
 • Livin´ Hvar!
  Ne tjerajte Niksija na dodatno...
  08.06.2024 - 08:20 by Škalec
 • Ponovljen B.T.!!!
  Bravo Lovre!!!!! Samo jako!
  30.01.2024 - 09:46 by Dani
 • Ponovljen B.T.!!!
  Roko moj dobri u pravu si...ču...
  29.01.2024 - 23:02 by Did
RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Zadnje osvježeno

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990