• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Samo znanost!
 
 

Samo znanost!

Dara

Bapsi & Dara u Bernu!Svjetsko prvenstvo je prošlo u znaku Janje Garnbret i SPK Marulianusa. Naime, naš skromni težački klub je osim izbornika i natjecatelja, prvenstvu pružija i dva znanstvena rada koja su djelo naših mladih znanstvenika Barbare Gilić & Daria Vrdoljaka. Što drugo nego skromno zaključiti - ovu širinu sposobnosti ima samo Marul iz Splita, a plod je to genetike, teškog rada i nadaleko poznatog entuzijazma!

Dakle, Internacionalna organizacija za istraživanja u penjanju (IRCRA) je održala 6.konferenciju u sklopu ovogodišnjeg SP-a u Bernu (Švicarska). Dario je prezentirao rad kojeg je radio u suradnji sa kolegama iz španjolskog Cadiza na temu "Mišićna aktivacija u penjača putem elektromiografije", a naša dr.sc. Bapsi je izlagala o "Lipidnom profilu mladih penjača" što ga je istraživala na dici iz našeg kluba.

Naravno, Dara i Bapsi su svjesni da su Didu Marulu svi zaključci njihovih istraživanja poznati odavno ali svejedno je dobro da su to oni sada odradili i na papiru - bravo dico!

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Zadnje osvježeno

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990