• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt EKIPA SPK MARULIANUSA NAJBOLJA NA ŽNJANU!
 
 

EKIPA SPK MARULIANUSA NAJBOLJA NA ŽNJANU!

ImageJučer je na Žnjanu održano težinsko natjecanje za Prvenstvo Hrvatske, a u seniorskoj konkurenciji najbolji su bili naši klupski asevi Sandra Bakulić i Ivan Lisica! Rasplet se u obe konkurencije odigrao u superfinalima...

U seniorskoj konkurenciji je nastupilo 7 žena i 15-ak muškaraca, a zbog tehničkih problema u jutarnjem dilu natjecanja, zajedno s njima su se natjecali i juniori.

Ženski kvalifikacijski smjer su do vrha ispenjale Biljana Težak, Maja Božić, Marijana Andrijašević, Tamara Zulim i Sandra Bakulić, a muški smjer Ivan Lisica i Stefan Vujič, junior iz Srbije i Crne Gore.
Od juniora se u finale probia i naš mladi penjač Marko Pehar, te Nikola Šimičević iz Pule, a asevi našeg kluba - Ivan Mihalj-Miha, Damir Jurišić-Dama, Marin Banović, Ante Baučić, te juniori Stanko Čizmić i Josip Kovač Levantin su ostali prekratki za drugi krug.

ImageU ženskom finalu smjer su jedine do vrha ispenjale Sandra i Tamara, koje su odmah poslane nazad u izolaciju zbog superfinalnog dvoboja. U borbi za treće misto najbolja je bila Maja Božić, koja je iza sebe, na diobi četvrtog mista ostavila Biljanu Težak iz Pule i Marijanu Andrijašević iz PK Splita.
Prvi je muški finalni smjer do vrha ispenja Emil Mucko, iznenađenje iz PK Vertikal-a, a ubrzo su mu se pridružili Lija i Stefan, koji su zbog boljih rezultata u prvom krugu u superfinale otišli bez Mucka. Naš Pehar je još jednom odlično penjao, te je u ukupnom poretku završio na sedmom mistu - to care! Inače, najbolji junior je bia Nikola Šimičević na četvrtom mistu u ukupnom poretku.

Sandru i Tamaru je u superfinalu dočekao muški finalni smjer, pa je bilo zanimljivo vidit kako bi se najbolje žene plasirale u muškoj konkurenciji. Tamara je ovaj put pala na izlazu u završnu ploču, dok je Sandra, koja je nastupala prva, u velikom stilu smjer popela skoz do vrha - svaka čast Baki!

ImageZa razliku od žena, superfinale se kod muškaraca održalo samo radi podjele nagrada s obzirom da je Stefan nastupao van konkurencije.Također je bilo vrlo zanimljivo. Oba penjača nisu popela smjer do vrha, a pobjedia je Lija koji je pao nekoliko slopera iznad Stefana. To asu!

Inače, natjecanje je bilo solidno organizirano, a postavljač Tomaž Rant je kvalitetno iskoristia stinu, pa su smjerovi bili zadovoljavajuće dužine i težine. Nažalost, muška konkurencija je bila prilično slaba s obzirom da se nije prijavilo nekoliko standarno kvalitetnih penjača iz boulder Prvenstva Hrvatske.

Danas je na rasporedu natjecanje u brzinskom penjanju...

Rezultati - Žnjan 2006., težinsko natjecanje:

Žene:
1.Sandra Bakulić (SPK Marulianus), 2. Tamara Zulim (HPD Mosor), 3.Maja Božić (HPD Mosor)

Muškarci:
1. Ivan Lisica (SPK Marulianus), 2.Stefan Vujić (SiCG), 3. Emil Mucko (PK Vertikal)

 

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990