• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt MARJANSKO NOVO RUHO
 
 

MARJANSKO NOVO RUHO

ImageSPK Marulianus, njegovi članovi i uprava ponosni su na sve dosadašnje aktivnosti i projekte, te nastavljaju dalje u svojoj ustrajnosti i u duhu zajedništva pridonositi razvoju ovog sporta u lijepoj našoj, a dokaz tome je i slijedeća ekskluzivna novost koju smo privilegirani objaviti.  
 

 

Radi se o našem voljenom marjanskom penjalištu koje će jako brzo dobiti novo ruho! Akcijom našeg kluba i Poglavarstva Grada Splita nabavljena je oprema potrebna za još jedno, ali prema našem mišljenju posljednje, prespitavanje voljene nam stine. Ono što je najvažnije, prilikom izmjene materijala se NEĆE bušiti nove rupe, već će se vaditi stare alke, čistiti će se rupe te će se postaviti novi spitovi na ljepilo, marke Raumer i promjera 12mm. Vječno rješenje! Većinu posla obaviti će naši instruktori, a ovim putem želimo zahvaliti Gradu Splitu i Odjelu za šport!
Važno je napomenuti i upozoriti sve penjače da će se raditi po sektorima-planski, pa ćete s vremena na vrijeme biti informirani i nailaziti na table upozorenja i zabrane penjanja.
Molimo Vas za razumijevanje!

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990