• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Repka u Alpama!
 
 

Repka u Alpama!

Innsbruck

Teška turneja!




Doslovno ugibamo, polako ali sigurno na ovoj litnjoj žegi ali nam je drago kad znamo da su dvoje Marulove dice - Eni i Lovre blagovali Tirol tj. Lovre je još gori... i ne, nemojte nam pričat da je i gori vruće!!!

Nakon što je osvojila PH u brzinskom Eni Malenica je nastupila na zastrašujućem seniorskom WC boulderu u Innsbrucku. Peškala je zonu i  simboličan plasman ali stečeno iskustvo je neprocjenjivo. Sa njom je bila i Anja Santini Mikulić koja je osim prikupljanja iskustva, sa 47. mistom, pokazala da se na takvom levelu zaista i može penjat! Bravo cure ( potpuni rezultati ), te podrška ozljeđenoj Vani Piccini koju je ovaj put zadnja loža ostavila doma.

Stari dobri Lovre Čulić je također, nekidan u PCu osvojia ko zna koje već državno prvenstvo za redom. Onda je spakira kufer i krenia sa ekipom na EYC lead turneju. Prvo se išlo u Ostermundigen (Švicarska) di je momak uvatia solidno 23.misto! U ekipi su i dvi odlične cure dobro nam poznate iz Splita - Karla Zrinski i Lana Bakić koje vataju 29. i 30.misto. Potpuni rezultati ode.

Vođeni Tomislavom Šprohitom Šprohom, ova jaka ekipa nakon Ostermundigena nastavlja turneju, treniraju po kojekakvim alpskim selima da bi na kraju banili u Magic Wood i u tom trenutku ovoj napaćenoj redakciji koja se nesića kad je zadnji put pisala vijest o usponima u stini, je kanula suza - Međik, sine moj!!! Nemamo pojma šta se sve popelo ali znamo da je Čula ispleska legendarni Kalorienmonster (7C)!
U trenucima dok ovo čitate ekipa je u Innsbrucku di su u tijeku zadnje pripreme za EYC u Dornbirnu (AUT) ovog vikenda, a nakon toga turneja završava juniorskim EPom u Augsburgu (GER) di bi se mogla priključit i Lara Kmoch koja je imala nezgodan padu Splitu. 

Ekipa sritno, podrška iz Redakcije!





 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990