• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Kivela na kormilu!
 
 

Kivela na kormilu!

Kivi...sa Šprohom i teamom.

Zovi, samo zovi!


Zanimljive vijesti za sve navijače Hrvatske sportsko penjačke reprezentacije!

Nekidan smo doznali da je na službenom natječaju saveza za izbornika reprezentacije izabran Luka Kivela Kivi koji nasljeđuje dosadašnjeg privremenog voditelja ekipe Tomislava Šproha. 
Ne bi tili vuć na lokal patriotsku šemu al ovo je već treći izbornik za redom iz Splita što valjda potvrđuje da nam trenerski kadar u gradu i okolici nije za bacit :.-). Šalu na stranu, izbornički posal je nimalo jednostavan, a posebno ako imamo u vidu da naši navijači cijene samo najveće rezultate, te su ih svojevremeno razmazili Borna Čujić sa juniorskim svjetskim zlatom, Jani Zoraj sa plasmanima u finala svjetskih juniorskih prvenstava u najjačim konkurencijama, a Vana Piccini i Nikola Kramarić su nam nedavno vratili nadu da se može boriti i u seniorskoj konkurenciji.

Da li ponovo možemo ciljati na tako visoke rezultate - zašto ne? Kvalitetnih penjača ne fali,trening infrastruktura u HR je nikad bolja (za naša mjerila), a treneri su educirani i odlično povezani sa kolegama u svitu. Što se novog izbornika tiče, nadamo se da njegov novi angažman neće narušiti sinergiju i napredak sad već legendarne grupe mladih penjača koju vodi u našem klubu, a koja zadnjih sezona zadaje velike probleme redakciji svojim brojnim rezultatima. Neka Luka slobodno svoje bogato iskustvo prenese na reprezentaciju ali Marulove Kivelice neka ne zaboravi - asu sritno!






 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990