• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Boulder revolucija!
 
 

Boulder revolucija!

Tešija Nik Oil

Piše se sveta knjiga!


Smirila se scena zadnjih dana?
Moš mislit, zmaju!



Tiho, u pozadini glavnih događanja već neko vrime se vodi jedan vrhunski projekt kojem skidamo kapu. Luka Kivela & momci od povjerenja obilaze danju sve moguće dalmatinske boulder lokacije, a kad padne mrak sida se isprid ekrana, pa se aplouda, dešifrira i sastavlja PRVI DALMATINSKI BOULDER VODIČ!

Nećemo ulazit u detalje osim šta ćemo spomenuti da je posal ogroman jer će uključivati čak 15-ak boulder lokacija na kojima je potribno puno čišćenja, a još više dešifriranja već popetog tj. zaboravljenog! 

Naša redakcija na čelu sa Didom je uključena, pogađate, u ovi noćni - povjesničarski dio posla, pri čemu je zadovoljstvo izmjenjivati informacije sa raznim asevima scene, pionirima boulderinga u našim krajevima.

Luka izdrži, jednom kad se ovo čudo dovrši, zvat ćemo ga svetom knjigom - AMEN!




>>> BONUS BY DIDARE MARULARE - KIVELA & MOMCI OD POVJERENJA:

Nekidan u Tugarama...

"Alo, ka će marenda?"

- Nikola Tešija, za prijatelje Nik Oil - dobri duh jutarnje scene PCa, bere plodove nedavnog gubitka posla - forma je sve bolja, a on je novi čovik! Danas na Lovrincu prolazi svoj prvi 7A - Munju! Legendo, komplimenti!
- Dario Vrdoljak Dara, miljenik redakcije i još jedan od Kivijevih ljudi od povjerenja na terenu bilježi Božićnu čaroliju (7A) u Tugarama! Nedavno je slaga neke tickliste šta bi tia popet al od kad je napravia đir po našim zaboravljenim boulder penjalištima, više nezna odakle bi krenia - Dara, razumimo te!
- Vinko Brački, inače sa Korčule, je momak koji ovih dana svakodnevno vrtlari u šikarama srednje Dalmacije. Omiljeno mu se sukobit sa brnistrom, makar nema ništa protiv odradit koju rundu sa smrikom i paprati. U trenucima kad ne vrtlari, Vinko pokazuje puno talenta za penjački pokret i definitivno osjeća stinu - bravo čovik, to su geni kameni!
- Dalmatinski težački PRO, Luka Kivela, večeras muku muči sa upalom mišića nogu i guzice zbog pretjerane višednevne hodačine duž nepregledog dalmatinskog okruženja. Još nekidan dok je bia svjež, naša je i popea u Tugarama novi boulder Fallout (7B+), video kojeg možete sinjat ode. Od tada je naša još masu toga novog al ništa nije uspia popet - "never skip a leg day" čovik moj!




 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990