• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Čarobni Adam!
 
 

Čarobni Adam!

Ta pozicija...

Čovik se igra...


Adam Ondra se vratia u Dalmaciju i Paklenicu. Ka svakom pravom Čehu, Hrvatska mu je druga domovina, a u kanjonu je popea i svoj prvi 8a - Funky shit kad je bia dite. Naravno da mu još niko nije skupia snage, doć i reć da je Funkyja u međuvremenu spustilo na c+, život ide dalje, saznat će već nekako...


Čarobni Čeh je do kraja demistificira legendarnu Il Marattonetu (8b+) u kojoj je uspješno izvea prvo on sight ponavljanje - uspon koji je jednostavno zastrašujuć! Oštro oko i poznavatelji smjera će na fotografiji primjetiti kako kralj usprkos svojoj nadaleko poznatoj fleksibilnosti nije dovuka livu nogu skroz na njok di mu je liva ruka nego ju je montira nešto niže - prelegendarno!

Nakon ovog uspona čovik je uša livo u Slabeov projekt kojeg je Tadej zabušia na samom kraju 80-tih ili početkom 90-tih. Boris Čujić Čuja svjedoči - "Dide, bia sam tu, cili dan sam ga osigurava, bušia je spiterom, nikad kraja, šta bi dali onda za jednu udarnu i sds sa križnom glavom!" - Did mu poručuje - "Boro, živili ste pomalo i kvalitetno!"
Ondra je uša u projekt i odlučia dodat spit te ga povezat sa Marattonetom u prekrasnu liniju od nekidan poznatu pod imenom i težinom Genius Loci (9a)Video uspona možete sinjat ode i ne bi se tili mišat u tuđe tickliste ali da smo kojim slučajem Nikola Kramarić, okitili bi to već ove jeseni...

U baznom logoru Kod Dinka, lokalne snage usmjeravaju Ondru u smjeru Vranjače što on napokon i prihvaća. Tamo ne krije oduševljenje penjalištem i nudi dva teška FA uspona. Penje do vrha Golden vaginu (8c) od Lowiea, te Miu (9a) od Krajnca , te u velikom stilu dovršava još jednu dalmatinsku turneju.

Čovik se igra, samo neka nastavi...


Komentari  

 
+1 #1 Jurica 2020-07-28 10:07
*Golden vaginu od Krajnca i Miu od Lowiea ;)
Citat
 
 
0 #2 Did Marul 2020-07-28 21:37
Jura, guštamo kad nas ti ispraviš - hvala ti!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990