• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti More uspona!
 
 

More uspona!

Lovre u Novaku

Okruženi od stoljeća sedmog....


Ne zamirite al zaplivali smo u ovom moru uspona...nemoremo pratit!

Danas u Omišu osnovnoškolac Lovre Čulić izvodi najmlađe ponavljanje brutalnog finger-klasika Marka Rožmana sa početka milenija - Novak Gerome (8a+)! Ne pitajte kako je smjer dobia ime, rađe nam objasnite može li maloga Lovru išta štopat? Za nevirovat...

Kivelice također ne miruju - Eni Malenica skida svoj najteži na Gredi do sada - Geronimo (7c+) jedno vrime poznat i pod radnim imenom Ako nemoš, nemoš - isto ne pitajte kako i zašto. Za to vrime Petra Brkić skida El Classico (7b+) - osjetila je gušt prevjesa, bit će svega.

Gušt prevjesa rado blaguje i Luka Trumbić. Čovik je popea Coket Limited Edition i od tada mu je život pisma. U Vranjači je sajta prvi 8a u životu, 8a+ iz druge - igrao se penjanja. Onda se ponovo vratia na majku i izvea ponavljanje superintenzivnog El Fanatica (8a)!

Da forma i primjer naših trenera pozitivno djeluje na mladost poznata je stvar. Vana Piccini u Vranjači flešaje Dirty Sanchez (7c) i prolazi još jedan c i jedan cplus. Lobel Krivić stišče Happy end (7c+), a Roko de la Čačija ostavlja istu liniju ka dug za drugi put, šta je isto svojevrsna vijest - ne popet je rearitet ovih dana.

Dara Vrdoljak, momak kojeg izrazito simpatiziramo nudi dva 7b+-a u prekrasnim Naklicama javlja redakcija Bete - Srp & Čekič i Tom & Jerry. Usponi su izvedeni sa stilom i uvjerljivo, pa se nadamo da će Dara uskoro kititi na Gredi zajedno sa tihim asom Tonijem Bašićem koji je sve bolji! Sve je bliže Gredi i stari mačak Igor Šupić - Rapsodija (7c) u Rupotinama je klekla - pametnome dosta!


Ako šta od značajnih uspona nismo zaboravili spomenut, začudilo bi nas.
Nastavlja se livin` large u domovini težaka...










 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990