• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti C.L.E. opet ponovljen!
 
 

C.L.E. opet ponovljen!

Mama

Truuuuumbaa!!!


Luka Trumbić Trumba jučer na Gredi izvodi drugo ponavljanje jednog od najatraktivnijih sinova Majke Coket Limited Edition (8b)! Njegov je to drugi smjer ove težine do sad ali siguran je - definitivno najteži!

Da, dobro ste primjetili, radi se o usponu koji za razliku od većine ovogodišnjih nije bia blagoslovljen idealnim uvjetima na čemu ovom momku posebnu skidamo kapu. Trumba nam objašnjava da je trenira ka pas za Magic Wood, turneju koja je pala u vodu, pa je C.L.E. uspia stisnit čak i po lošim uvjetima!
Sve buduće ponavljača ali i one dosadašnje će siguro zanimat informacija da je Trumba uspia skužit novu betu sa kojom se izbjegava legendarno "dizanje noge u zube" na rubu. U klasiku koji je pun beta ka more valova ljudi jednostavno gube volju tražit nove ali ipak je Luka izbornik i profesor, pa ne čudimo da je bia ladne glave i naša nešto novo šta će dobro doć generacijama iza njega.

Ovaj ludilo uspon u ludilo smjeru će te uskoro moći vidit na Project Beti, a snimia ga je prvi HR c+ Nikola Niksi Kramarić, ujedno i čovik koji je izvea prvo i dugoočekivano ponavljanje anitklasika Šufit (7b+) i to na fleš!

Luka, svaka čast još jednom!!!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990