• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Vranjača-Pakla tour!
 
 

Vranjača-Pakla tour!

Vranjača emotions

Čačija za tipkovnicom...


Nakon dugo vrimena se u Dalmaciji ponovo pojavila kiša i pojam mokrog smjera. Stara garda je skoro zaboravila te gušte, a mlađi se sa istima tek susreću ;-).
Roko Čačija gostuje u redakciji sa kratkim reportom o mini turneju u Vranjaču i Paklenicu:

Prognoza je bila loša, ali dio ekipe kreće za Paklenicu već u petak. Zbog pljuskova se ipak odlučuju skrenit za Vranjaču u nadi za boljim uvjetima. Špilja je nažalost bila mokra i hvatišta su lakše pucala što ne smeta Luki Trumbiću koji penje Happy end 7c+/8a i Maratonca 7b kojeg sajta, a Vana Piccini flešaje.

U subotu se penjalo u svim sektorima Paklenice samo da bi se naša neki suhi smjer. Trumba je bia u Donjoj rupi i penje Cigu 8a, a u Devnjači se isto nešto popelo. Roko Čačija skida Polovnjaču 7b+, a Niksi se bori s FBI-om 7c+ koji mu je bia toliko ružan da se nije moga pustit i opet uć pa ga sajta. Nika je u međuvremenu imala gadan pad i dobila par šavova. Navečer se ipak roštiljalo pa su se i ti problemi zaboravili.

U nedilju su se neki našli u Hramu. Vana prolazi Funky shit 7c+, a Roko Perun 7c+ nakon nekoliko pokušaja. Nika nije dugo odmarala te već ulazi u smjer od jučer za osvetu. Ubrzo se svi spremaju za odlazak i pozdravljaju iako se nakratko pričalo o produženju do ponediljka.


...

>>> Bogat izvještaj o istom vikendu nudi i Beta - obavezno štivo!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50