• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ponovljen Farabut!
 
 

Ponovljen Farabut!

Trumbaaaa

Trumba za pamćenje!


Kaos na Gredi jučer!

Nakon 11 godina čekanja, strah i trepet Velike rupe, smjer Farabut (7c+/8a) je dobia ponavljanje od strane Luke Trumbića koji ne krije da je popea i težih smjerova ali ovaj ga je itnia na kolina! Pokušali smo stupiti u kontakt sa Borisom Zokićem radi kratkog osvrta ali na spomen samog smjera, poklopia nam je slušalicu... 

Luka Trumbić je nedugo nakon uspona čiju snimku možete pogledati ode, službeno zatražia članstvo u Pokretu otpora. "Često sam umoran, iman masu obaveza, financijske brige i u stalnoj sam vezi!" - Pokret je procjenia da su zadovoljeni uvjeti za članstvo (eventualno fali nešto dice) i zaželia je Luki dobrodošlicu! Inače, Luka predlaže zaokruživanje ocjene Farabuta na 8a šta redakcija nerado prihvaća!

A u maloj rupi, Vana Piccini, gazi obećanje da će apstinirati od uspona barem sedam dana. Kresnila je Coketa (7c) i brani se da je bilo slučajno, navodno ga nije tila! Našoj penjačici pod okriljem BiM sporta šaljemo iskrene čestitke!

...

U jeku ove nevjerovatne sezone, redakcija mora otvoreno iznit zabrinutost za projektiranje & kićenje koje su tradicija Grede od pamtivjeka. Di su nestala vrimena kad bi okitia projekt najlipšin ukapčanjma i gleda kako ih vitar njiše misecima i godinama, sve dok ih bura ne bi sa pločicom ispljunila iz stine? I ne samo to, osim kićenja, lokalci bi u koncesiju uzeli i parcelu ispod smjera kako bi se u miru mogli raskomotit i uživat u ritualima višegodišnjeg kićenja (sitimo se samo Danijeve parcele ispod Skyhooka). Apeliramo na trenere da mladima nađu adekvatne projekte i da sačuvamo ovu tradiciju pod motom: "Lako je prolazit - provajte ne prolazit!"



Vančiiiii


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990