• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Petra popela Fuziju!
 
 

Petra popela Fuziju!

Petra u Arcu

Srca ti!!!


Mlada Marulova nada Petra Brkić je danas na Marjanu popela svoj najteži smjer do sada - Fusion (7c) i to u kakvom stilu - video ode!!!

Prekrasan je ovo uspon mlade omišanke na Majčin dan koji je ujedno i dan Marjana. Petra je sa samo 11 godina postala najmlađa ponavljačica ovog legendarnog smjera i najmlađa lokalna penjačica ikad na ovom levelu! 

Cila redakcija čestita Petri na ovom velikom uspjehu i želimo joj da se nastavi igrati i dalje! Imamo strašnu generaciju mladih penjača - puno ih je, odlično se zabavljaju i nezaustavljivi su!


>>> DIDOVA RACIJA:
- Did je popodne nenajavljeno uletia u dio redakcije di se obrađuje stanje u Fuziji i izvršia pravu raciju. Prvo je ubacia Ivu Božić koja je nedostajala na listi, onda je uvidom u prebivalište i oib-e izbacija Ingu Patarčić i Frenka Jensterlea sa liste - asevi nemojte zamirit! I za kraj ubacija Petru. Kad se sve zbroji i oduze muški trenutno vode sa jedno 5 prolazaka ali varljivo je to vodstvo. 
- Didova racija je naišla na odobravanje od strane lokalnog puka koji su poručili "Moga si i ranije!".
- U tim trenucima u redakciju je bania Luka Kivela, direkt sa Grede. Prizna je da navija za žene u Fuzii, lobira je da Ingu ostavimo na listi, a kad mu nije prošlo zapritia je da će natantat sve svoje Kivelice da se itnu Fuzijom! Živi bili pa vidili ... :-)




 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990