• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Kiša uspona!
 
 

Kiša uspona!

Eni

Zero gravity u Dalmaciji!


Ono kad ideš pričekat sa objavon da se skupi još štogod, pa posli neznaš ko ti glavu nosi :-)Taman kad smo pomislili da ovogodišnja redaljka po Nostradamusu nemože bit veća, stvar je eskalirala!
...
Navezat se odlučia izbornik Luka Trumbić i u Nostradamusu izvodi svoj najteži fleš do sad. "Ajmo dico!" poručuje sa sidrišta, a dica ka dica, to shvatila ozbiljno.
Par dana posli ispod smjera 12 godina stari Lovre Čulić. Trener Kivela mu govori: "Maci, ideš ovo na sajt!". Nije uspia ali sljedeći put ga šeta. Vidila je to i Eni Malenica, pa govori: "Jebenti sve, iden i ja..." prolazi i ona, i to bez no hand čok ramena prije detalja jer Kivi je to dici zabrania: "Nije estetski i ubija ritam!" - kaže. Redakcija mu poručuje - Luka velik si!
U međuvremenu Rupotinama jezdi zastrašujuća naveza - Vana Piccini i Roko Čačija! Ona prolazi Salonu (7c) na fleš, što joj je ujedno i prvi c popet na taj način, a isti dan penje i Last action hero (7c) iz druge, te poručuje sponzorima iz BiM sporta da bi joj dobro došla jedna zimska jaketa!  Skromni Čačija ne ostaje dužan - bilježi Salonu, čačka Mućke, a na Gredi nekidan u karton upisuje i Coket (7c)!
I to nije sve iz Rupotina...dodajmo ode da je Najslabiju kariku(7c) stisa preiskusni Branko Kragić, te da se Trumba također poigrao sa Salonom (7c).


U trenucima dok se suočavate sa ovom kišom uspona, dalmatinski težaci se pripremaju za još jedan dan u okruženju. Uvjeti su vrhunski i iće se svakako samo ne labavo! Raduje nas da je od danas u gradu na par dana i legendarni Klemen Vodlan Klemzy - čovik, dobro doša doma!>>> BEVANDA SA DIDOM:
- Dide, jel osta još ko za popet Nostradamusa il je to to?
- Ima...Moco!
- Marule sve si! Imaš li neku poruku za Gatskog kneza?
- Oćemo dokaz da se naliva estrih ili neka se nacrta ispod smjera!
- Bravo Dide, nema labavo!
- Sine, okruženi smo...kušin nan je stina!Komentari  

 
+1 #1 Dani 2019-10-07 23:21
Ma vrh!
Citat
 
 
+2 #2 Perica 2019-10-08 12:36
Jel ovo resurrection penjačke scene od prije par godina kad je cijelo penjalište na Rupotinama penjalo ocjenu minimalno ocjenu 7c ili više (bilo nas je 9 tog dana).

Odlično!!!
Citat
 
 
+3 #3 Ivan Kuvacic 2019-10-10 11:51
Mislin da je Did jos dobar na lopati a Baba neka skuva fazola u bronzinu pa svi malo daju ruke i eto mene ispod Nostradamusa
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50