• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Živi se penjanje!
 
 

Živi se penjanje!

Sabina

Okruženi i sritni...


U voljenoj Dalmaciji niko ne mari za Tokio i Olimpijske igre. Mi smo u kilometarskom okruženju.
Nije nam lako, mnogi se pitaju kako izdržimo ali navikli smo se na to od malih nogu, borimo se i sritni smo.

U voljenoj Dalmaciji su top usponi rijetkost, na Beastmakeru smo generalno slabi i nismo baš zastupljeni na društvenim mrižama. Ali u nas to nije bitno. Težak živi skromno i raduje se malim stvarima i u nas su male stvari vijesti.




Da bi mogli sagledat sve te male stvari / vijesti udružila se redakcija Bete i Marula jer drugačije ne ide. Dakle prvo pročitajte apslutni the must od reportaže PERIVOJ REUNITED na Beti, a onda se na to uključuje naš Did sa par edišna:
...



U poslovnoj zoni Luke Kivele, kanjonu Cetine, mladi Lovre Čulić i Eni Malenica prolaze Drogu (7b), ona na fleš, a on iz druge. Međutim to nije sve jer Eni prolazi i svoj prvi 7b na Majci - Funky manijak. Par metri desnije i par dana kasnije El Classico (7b+) uknjižuje legendarna Sabina Sovinc ali više od toga ju je dirnua Maticov prolazak Bombe u glavi (7a). Ah, te matere... :-)
Ni to nije sve, dapače, pazi sad ovo. U Velikoj rupi Nikola Kramarić u navezi sa Robijem izvodi prvo slobodno ponavljanje smjera Gogin (7b+, 6c, 7c+)! As je sve dužine popea uspješno u vodstvu ali nije mu jasno koja je baza sa trećom za koju nudi tek 7b+. As se povodom ove situacije konzultira sa starješinama Pokreta otpora koji su ga savjetovali da mu je mudro stat na loptu i ne dizat paniku, te se ostavit Velike rupe dok se oni vrate na Gredu kroz par sezona. On je to i učinia, te se pribacia nešto istočnije i izvea FA Papka nakon puknuća sige - nova ocjena smjera je 8a, a za razliku od Skyhooka koji se sroza ovi klasik je zadrža svoj šarm i lipotu. Bravo Niksi, baba već apdejta listu najtežih na Gredi...
...
Tili bi ovom prilikom čestitat Branku Kragiću na usponu u Staljingradu (7c), te inicijativi oko odlaska na Kalymnos ove jeseni! Spomenuta expedicija koja će biti vrlo brojna je vidno mobilizirala scenu, a kako stvari stoje bit će nešto i forme!












 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990