• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Frenk očistia Smrku!
 
 

Frenk očistia Smrku!

Matic, Frenk i Sabina

Non de Zeus 1.ponavljanje!!!



"Dide, ne vraćam se više na Brač!" - Frenk Jensterle







Sabina, Frenk i Matic su relaksirana ekipa ali vole se držat plana, i uvik ga imaju. Nekidan se začudo nisu držali plana, produžili su boravak na Braču za još jedan dan i Didu je to gadno zasmrdilo. I bome sa razlogom!
Frenk Jensterle je jučer u Smrci izvea prvo ponavljanje najtežeg smjera na penjalištu - Non de zeus (8c), te je na taj način "očistia" sve smjerove u Smrci! Priznaje da ga na Braču neko vrime neće bit - AMEN - preveliki asu, uzor si ciloj Dalmaciji!

Frenku je za Non de Zeus tribalo svega 5 ulazaka u smjer ali svi znamo da na tih pet ulazaka triba dodat sve ove sezone di je strpljivo reda smjer po smjer (i gradia ovu formu koju sad ima), a toga je bilo i tijekom prošlog tjedna kad je popea Ninosaura (8a+/b) - predlaže zaokruživanje ocjene na 8a+, te Un 1000 euros (8b), čiju je ocjenu potvrdia.
Otac Frenk i majka Sabina ipak ističu da im je od svega navedenog još važnije da je sin Matic popea svoj najteži smjer u vodstvu do sad Space di kuna (7a), te još par lakših klasika. Virujemo da je ovo tek početak za mladog asa golemog potencijala - dejmo Matic!

Prid obitelji Jensterle je još par tjedana paklenog penjanja duž dalmatinske kopnene bojišnice. Didu je upalo u oko da su na našoj listi još samo dva 8b+-a ostala neponovljena i nemože da ih ne upita: "Oj klasici preveliki, spavate li mirno?" ... nakon ovakve turneje po Braču, čisto sumnjamo!





Komentari  

 
+2 #1 Betka 2019-07-25 19:26
Bravo ekipa Jensterle-Sovinc ! Svetovni carji ste !
Citat
 
 
+2 #2 Did Marul 2019-07-26 23:11
Betka kraljice!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990