• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti La bura dura!
 
 

La bura dura!

Teška Smrka stari moj!!!

Frenk & LBD

Frenk za pamćenje!!!Legendarni Frenk Jensterle je jučer u Smrki izvea prvo ponavljanje top linije La Bura Dura (8b+)! Gori li sve? Sine, gori!!!

Preveliki kralj sa slovenskom putovnicom i pet banki u rukavu, dalmatinac u duši, bračanin u srcu, sin Grede, maratonac, profesor, pedagog, muž o Sabine i ćaća o Matica je ovog lita nastavia svoju "tiha voda brege dere" turneju po Dalmaciji koja traje već sezonama. As polako ali temeljito reda klasik po klasik, sektor po sektor i čega se uhvati to pada sigurno, prije ili kasnije.

"Tešku buru" je prvi put prova prošlo lito. Malo ju je trznia da vidi di je šta je i onda se vratia ovo spreman ka puška. Odradia je nekidan teški sešn po nikakvin uvjetima sa jednim sjedom i mignia redakciji - sve je bilo jasno. Onda je usljedia rest day, skoknia je do Berice po siku jer neka su mu hvatišta sumnjiva, bacia se na Ratu u more, izija sengvič i pomfri u Pencija, zalija pivon i sutra po top uvjetima odradia ono šta najbolje zna!

Preveliki - veličamo te!!!


STOP PRESS: Obitelj Jensterle - Sovinc sredinom sljedećeg tjedna stiže u Split izvanrednom linijom Jadrolinije, te će u štićenoj povorci biti prebačeni u svoju bazu u Stobreču. Na upit šta će se napadat, osim Grede fala Bogu, Frenk odgovara: "Ovo lito smo na Perivoju!". O gospe dobra, pomozi nam da nas ne kolpa jer čeka nas spektakl! Frenk dodaje da će prvo otić jedan sešn solo da sredi pristupni put! O legendo budi uzor našoj omladini, povedi ih u bolje sutra!>>> DALMATINSKI TOP USPONI - apdejt!


More, junk food i Smrka - sveto trojstvo!

Na škojuKomentari  

 
+1 #1 Veliki Meštar 2019-07-14 07:58
Dobri Dide, znam da ste u teškom vapnenačkom okruženju, ali falio si jedan smjer na listi... :lol:
Citat
 
 
0 #2 Did Marul 2019-07-14 22:20
Fala ti Meštre moj, bia si i osta čovik! Evo ja se nikako sitit, al Baba je uskočila... :-)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50