Odpenji: Marulianus
 
 

STBL 2019 - vol 4

Pa kažu: tvrđola maci! Proliće je počelo ove subote u PC-u.
Dobri ljudi, još bolja atmosfera i smjerovi ft. dream team - Chief Roža i njegovi pobočnici: Perija, njegova Petra i mladi Dara. Pa ko to more platit.. 
Naš izbornik Luka Trumbić se sigurno nije nada da će mu njegova dica puvat za vratom, pa je tako zlato uzea Niki Rimcu za 2 pokušaja, a Mikuli Bašiću za 3. Borbeno je bilo!
Vana Piccini je pokazala puku šta to znači ginit i odnila ne samo zlato kod asica, nego i težačko srce kola. Srebro je ponila nova mlada nada Marula Petra Čulić, a broncu naša Sandra Lisica.
Kod rekreacije je Ivan Grmoja zauzea prvo misto, dok su Ivan Alebić i Andrija Ercegović na pokušaje odlučili drugo i treće misto. U žena je zlato ponila Nika Perčić, ujedno i težačko srce (bravo mala!), srebro je otišlo Perini Torbarini a bronca Ivani Domljanović

Sve u svemu, četvrto kolo je bilo napeto, a napetost ne umanjuje ni ukupni poredak. Naime, nigdi se ništa ne zna, bit će photo finish! U aseva je situacija ovakva: Vedran Pehnec zasad drži prvo misto, a zadržat će ga ako na petom kolu dobije prvo ili čak drugo misto. Luka Trumbić je, zasad, drugi, a Frane Gilić treći, svi za malu razliku u bodovima. Slično je i kod rekreacije, di je Ivan Grmoja zasad prvi, s uvjerljivom prednošću ispred Andrije Ercegovića i Ivana Alebića. Pošto se u obzir uzimaju 4 od 5 kola, velika je šansa da će Grmoja ostat na prvom mistu, dok se borba za srebro u gusto vodi dalje. 
Kod asica je situacija također jasna što se tiče zlata, koje trenutno drži Sandra Lisica, a najvjerojatnije će tako i ostati (zbog velike prednosti u bodovima), dok se Vana Piccini i Darla Civitico bore za srebro.
U ženskoj rekreaciji je situacija najgušća. Naime, tu se svašta može desit, time i da Nika Perčić, sa trenutnog četvrtog mista, dođe na drugo misto. Zasad su prva tri mista zauzele: Antonia Dorbić, Ivana Domljanović i Melita Uljević. Samo jako cure!

I tako završava još jedno kolo - napeto. Magnezija i igara puče! Stay tuned..