• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti STBL 2019 - vol 2
 
 

STBL 2019 - vol 2

Ajmooooo!

Prođe još jedno kolo lige.
Postavljač, Luka Kivela, i njegov pomoćnik, Martin Ivan Sučić, pobrinili su se da kolo o'lige bude borbeno i interesantno, unatoč sveopćoj vlagi i nekoj fjaki koja se uvukla među redove težaka u ovaj kišni period. Svaka čast asevi!
Zlato je, za top, Jakov Milanović oduzeo Nikoli Niksiju Kramariću, dok ih u stopu slijedi Vid Krsto Ivanišević. Naša Sandra Lisica, nosi uvjerljivu pobjedu kod asica nad Darlom Civitico i Tonkom Tudor, dok su se rekreativci Grgur Stegić, Ivan Grmoja i Andrija Ercegović na postolje raspodijelili po broju pokušaja za popetih 15 smjerova. Ista situacija se desila kod rekreativki, gdje su zlato i srebro odlučili pokušaji za popetih 10 smjerova, pa je zlato odnila Mare Ivanišin, a srebro Dajana Pavasović. Broncu je ponila Lucija Fišter, za top slabija. Photo finish ljudi!!

Rezultatima o'drugog kola se lagano počeo zahuktavat i ukupni poredak, ali vremena za vrtoglave promjene i iznenađenja, naravno, uvijek ima. Zato: stay tuned! ;)

Veselimo se svim vašim mogućim žalbama, pohvalama, prijedlozima i komentarima, koje, kao što već znate, šaljete na mail od lige: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Do idućeg kola: nožišta su samo prijedlog!

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest: