• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Dalmacija zero gravity!
 
 

Dalmacija zero gravity!

Klasik Barba Vinko u Mimicama je mnogima profilna i valjda ne triba objašnjavat zašto? U međuvremenu, ocjena mu se u zadnje vrime stabilizirala oko 7a+...

Yass Božić

Zima za pamćenje!Nastavlja se ludi penjački ritam duž Dalmacije kojeg redakcija na čelu sa Didom jedva prati!

Danas u Mimicama jake i brojne snage Marula feat. Fićo Carbonara Kurtović & par Francuza nastavljaju borbe sa lokalnim klasicima ali bez značajnih uspona.

Istovremeno u Trogiru na Maloj, gomila ljudi, masu uspona - kliknite na link redakcije Mosoraškog pristupa za detaljan pregled. M ćemo istaknut prvo ponavljanje autorskog djela Borisa Zokića - FA by Niksi Kramarić - Silverback (8a) kojeg prolazi tko drugi nego Jernej Kruder! Upravo on i Bergant par sto metri uz brdo na trogirskim boulderima napadaju jednu od najboljih boulder lnija u okolici Splita o čijoj je kvaliteti svojevremeno posvjedočia i sensei Urh Čehovin. Padalo se na zadnjem pokretu, a Did ne krije da bi gušta da se momci vrate dovršit posal dok su još ode. 

Jezdili su Trogirom zadnjih dana osim ekipe i Zagreba, Varaždinci, Riječani, sve prisutni Slovenci, a puležan Marko Suncetižarko je jedan od rijetkih koji je izabra divljinu Velike stine di je sajta Twiglight zone extension (7c, 45m)!

Na Marjanu bilježimo jedan od rijetkih fleš usona u klasiku Millenium (8a) u izvedbi legendarnog Jure Levatića, a smjer u par pokušaja prolazi i Sina Škalec. Inače, rekordan broj dnevnica Na Šantinima ovih praznika tuče naša voljena obitelj Malenica pri čemu Eni prolazi svoj najteži smjer do sad Medovku (7a+) u dva pokušaja. Vrime je za Fuziju!

Ne bi virovali ali penjalo se čak i na jednom od naših zaboravljenih penjališta Klobuku. Štoviše, kombinirana ekipa ZG-PU-VŽ  kaže da nije gori uopće loše!? Istovremeno - supružnici Cokarić su u Brelima di Jere prolazi Se oben se unutra (7c+)!

A di i šta sutra?

Nećete virovat ali baterije se pune i zveči inox - kruže glasine da jaki momci idu na jedno skroz novo misto al o tom po tom. U domovini težaka se nastavlja top zima i uvjeti kakvi bi oduševili čak i Uroša Brecelja!>>> Nemojte ako smo u ovom kaosu propustili spomenut vaše ime i uspon na nekom od penjališta. Javite se pa ćemo dopunit!
Komentari  

 
+3 #1 Jurica Levatic 2019-01-06 13:29
Asevi, ako netko pronade sivo-plavi Camp komplet, nov skoro nekoristen, moj je :) Zaboravljen na Marjanu ili Trogiru.
Kao i uvijek, bio je gust posjetiti Dalmaciju, do skorog videnja nadam se!
Citat
 
 
0 #2 Did Marul 2019-01-06 22:52
Mislim da smo ga locirali asu, ne brini! Čestitke na Given to fly & New years day, zaboravili smo u tekstu spomenut!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50