• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Pehi za pamćenje!
 
 

Pehi za pamćenje!

Foto credit Tom Bauer

Marko vs. Duje

Flow na Marjanu!




Sinoć u redakciji pomalo zabrinuti Marko Pehar Pehi pita za betu u gornjem dilu Sv.Duje na Marjanu - Did je ita iz rukava i čudi se da se u tom dilu smjera pada ali ljudi moji, ne ulazi se u 8a klub svaki dan, čak i uvik opušteni Pehi je na ulazim vratima tog kluba mora zatitrat. Je, dico moja, nisu ovo američki filmovi, život dalmatinskog težaka je tvrd i surov, a postat prava legenda i as nije lako.

Ali... to je bilo jučer. Danas je Marko bia onaj stari i u velikom je stilu odigra ka pravi mačak, te zasluženo uknjižia  top liniju Sv.Duje (8a) u svoj penjački karton! Bravo Grande, komplimenti!

I nije to sve - Pehijeva visoka forma na plastici i na stini, te standardno izgledanje i šarm koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim su se poklopili sa izlaskom serijala Carstvo Ladovine di Marko igra zapaženu rolu, a sve u režiji još jednog Marulovog asa Marka The New Face Jukića! Bacite oko na prvu epizodu Baška Voda, te drugi dio Baba je umrla i doznajte zašto je Pehi zadnjih dana definitivno nezaustavljiv!






Legendarni pokret sa ramena na bočni... / Foto - Tom Bauer

...

STOP PRESS:

U takozvanoj ploči od Marula je ludo ovih dana. Legendarni Nikola Kramarić Niksi prolazi možda i prvo ponavljanje kombinacije Šokiraš me majke mi (7c+) - Marjan 86-Marulianus-Millenium. Nikola Pecarski, lokalni as i član SPK Zona, za kojeg se definitivno može reć da djeluje under the radar prolazi možda i najbolju liniju Šantinih stina - Marulianus (7c/c+) - bravo! Istovremeno, klasiku za vratom puše i strastveni Dara Vrdoljak, a momak koji je posla u povijest Skyhook - Niko Rimac upisuje Carko vino (7a), virovali ili ne, njegov najteži smjer do sada.

Šta reć, imamo flow, samo nek se nastavi...


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990