• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Gata na nogama!
 
 

Gata na nogama!

Niksi feat. Moco

Zovu kišu, penji projekte!


Doslovno, ne spava se!!!U utrci sa kišom koja bi tribala startat danas pridvečer, lokalne legende i asevi se itaju zadnjim pokušajima! 
Još mu se nisu slegle ni kobasice od sinoć, a Nikola Kramarić je jutros napa sektor Milu Gojsalić u Gatima. Dočekuje ga jutro ka u hladnjači, vedar osmjeh prijatelja Moca i nezgodan projekt u stropu kojeg se uvatia ovog lita.

U planu da skine ukapčanja Niksi ulazi u smjer i odjednom prid njim se pojavi nova beta. Moco ga spušta, a on još topal baca pokušaj i prolazi!!!
Ono što zasigurno znamo jest da se ocjena kreće oko 8b, međutim s obzirom da neznamo puno o novoj beti prepustimo Niksiju da to službeno odluči, te da smjeru nadjene ime. Prema našim nagađanjima virujemo da neće srušit rekord u smišljanju imena koji je u njegovom vlasništvu još od FA-a smjera Silverback u Trogiru!

Niksi svaka čast - teška si mašina!


STOP PRESS:
Posebne pozdrave šaljemo Luki Trumbiću kojeg ova vijest hvata još snenog i usrid marende. I on nije raspakira rusak iz Zadvarja jer za par sati kreće na Gredu pokušat ugrabit prolazak Crnog vina (8a). Navodno, možda mu se pridruži i Luka Kivela Kivi. Bude li tako bit će to pravi festival izgledanja - nadamo se i uz pokoji prolazak. Majko imaj srca kad se ovoliko trude! 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50