• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Report - PH lead 2018.!
 
 

Report - PH lead 2018.!

:-)

Lead se vratia na PH!


PC i naš klub su prošlog vikenda po drugi put ugostili Prvenstvo Hrvatske u leadu! Natjecanju se odazva kvalitetan broj natjecatelja, a  ponudilo je pregršt uzbudljivog penjanja tijekom oba dana.

 

SUBOTA je bila rezervirana za mlađe uzrasne kategorije koje su nas i ove godine oduševile energijom i potencijalom.  Naši postavljači su posebno truda uložili u postavljanje i testiranje težine smjerova kako bi tako kvalitetni mladi penjači dobili linije u kojima će moći pokazati koliko doista mogu i koji će ih motivirati za daljnji trening. Virujemo da smo u tome većinom  i uspili. Ovom prilikom čestitke svim natjecateljima koji su nastupili bez obzira na plasman, a posebno novim prvacima HR koje ćemo nabrojati kroz kategorije:

MLAĐI CICIBANI:

Lara Uljević (Marulianus) / Niko Uhač (OnSight)

CICIBANI:

Ljubica Kuvačić (Mosor) / Darian Duka (Marulianus)

MLAĐI KADETI:

Lena Opačić (Fothia) / Lovre Čulić (Mosor)

KADETI:

Eni Malenica (Marulianus) / Jan Mišić (Fothia)

STARIJI KADETI:

Lara Kmoch (Fothia) / Filip Kurtović (OnSight)

JUNIORI:

Vana Piccini (Marulianus) / Mikula Bašić (Marulianus)

STARIJI JUNIORI:

Kasija Rnjak (Mosor)


Definitivno je da se u HR radi sa mladim penjačima i da nam ne manjka kvalitete ali nas zabrinjava rasipanje broja djece u starijim kategorijama koje traje već duži niz godina. Nadamo se da će se taj trend zaustaviti.

 

>>> Potpuni rezultati mlađih uzrasnih kategorija ovdje.

 


NEDILJA je bila seniorski dan. Planirani scenarij je bia da to bude šlag na kraju vikenda  i čini se da se to i dogodilo. Naravno toga ne bi bilo da nema onih najvjernijih natjecatelja/klubova koji su se i ovaj put odazvali – spomenit ćemo – Fothia (pripremali se za lead PH u Fontu), Mosor (forma nije bitna, bitno je izgledat), Hiperaktiv (uvik vjerni i u karavani sa gomilom dice).

U jutarnjim kvalifikacijama smo imali diobu prvog mista kod žena , a kod muških je već postojao poredak koji se na večernjem finalu dodatno potvrdia.

Novi seniorski prvaci HR su Vana Piccini i Nikola Kramarić. Vana je to ostvarila u filmskoj završnici ženske runde ispenjavši smjer jedina do topa, a Niksi u zaista impresivnom stilu kako fizički tako i mentalno – da, nije ga zaustavila čak i dinamika na početku finalnog smjera!

Ono što nas posebno raduje je da smo štoperice ovaj put ostavili sa strane, pa sa zadovoljstvom možemo konstatirati – lead se vratia na PH!

 

>>> Potpuni razultati seniora ovdje.

>>> Foto galerija seniorskog finala by Kivela – THE MUST!

 

 

Za kraj bi ka organizator tili zahvaliti svim našim članovima koji su dali toliko truda u organizaciju ovogodišnjeg PH.  Satrali smo se ka pasi ali jutros je posebni gušt popit kavu jer vridilo je.

Naravno ako imate kakve zamjerke javite o čemu se radi, pa ćemo to pokušat sljedeći put popravit.

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990