• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Teška južina!
 
 

Teška južina!

Ritam Cetine

Omiš, Vrulja...

Ovog vikenda u redakciju ka gorm iz vedra neba upada Luka Kivela. Did taman dovršava popodnevnu kavu, a Luka počne drhtavim glasom: „ Marule, prvi put sam bia na Gospinici jučer, odnilo me! A tek kad sam vidia Perivoj u daljini, ni tamo nisam bia. Dide izbezumljen sam!“...“Luka, mi smo u kilometraskom okruženju i lagano nam ponestaje hrane i ostalih potrepština.“ – odgovara mu Did
iskren do bola.

 



Dalmaciju je pogodila teška južina, a najavljene padaline pokušavaju prekinut penjačku sezonu na tradicionalnim „litnjim“ penjalištima.

U utrci sa vrimenom brojni asevi i legende napadaju top sektor toka Cetine – Gospinicu. Kivela pozitivno šokiran pri prvom susretu sa sektorom se ne uspjeva sabrat za neki konkretan uspon, Cokarić Jere ne izdržava cili ovi presing u kojeg se uplelo i branje maslina ali zato Nikola Kramarić izvodi prvo ponavljanje linije Chick`s route (7c+), te prolazi Croactive (7c). Poznata gošća iz Švedske Matilda Soderlund ne krije oduševljenje doživljenim i nudi prvo žensko ponavljanje Coco Billa (8a).

Nešto južnije na Vrulji se pojavljuje tata mata Jernej Kruder, jugo dere, kiša pada, čovik se pita šta je Bogu skrivia?!? As ostaje do subote sa ciljem da da sve šta ima u sad već legendarnom projektu Dugi rat i mi mu želimo svu sriću jer u domovini težaka samo forma nikad nije dovoljna! Sigurno će mu dobro doć da je tu u akciji sa njim i švicarski as Nils Favre ,te naravno brojni lokalni asevi na čelu sa PR stručnjakom Ivanom Kuvačićem Mocom!


Nastavlja se jesen za pamćenje u napaćenom zavičaju težaka...




>>> Friško apdejtana skica Gospinice:

Biser Omiša


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990