• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti CSI Greda!
 
 

CSI Greda!

?!?

Misteriozna nova linija!


Još se nisu smirile strasti u redakciji nakon što je jučer na Gredi otkriven novi smjer! Naime, oko 18h po lokalnom vremenu, naši dispečeri zaprimaju poziv Daniela Piccinija koji je na Markezinoj odrađiva svoj standardni kondicijski trening.

As je tako, ni kriv ni dužan, naletia na nepoznati smjer smješten između klasika V27 i Buleta. Radi se o sasvim logičnoj liniji koju su naši Poskoci još odavno tili uredit, pa su nam autori očito uštedili truda, a raduje nas i što je smjer uređen sa kvalitetnim inoxom. S druge strane žaj nam je šta nemamo nikakve informacije o imenu, ocjeni i autorima smjera.

Da stvar bude pikantnija (jer sve šta je na Gredi nemože bit drugačije) - u podnožju smjera je postavljena zanimljiva instalacija (foto livo) o kojoj neznamo ništa osim što nas podsjeća na neku in memoriam posvetu smjera. Komu i čemu - obavijeno je velom tajne.

Tragom indicija da sve skupa podsjeća na penjače Češkog podrijetla naša redakcija je u kontaktu sa Češkim veleposlanstvom, a obavljaju se i informativni razgovori sa lokalcima iz obližnjih kuća. Za to vrime ST scena je podjeljena oko smjera, neki misle da se nemože samo tako doć bušit i ostavljat spomenike bez da se obaijesti aseve, a drugi tvrde da je umjetnost slobodna discipina i da triba bit liberalan oko ovog.

Istraga se nastavlja, stay tuned...






>>> Linija ...


Komentari  

 
0 #1 Roko 2018-09-29 12:59
Ovakve intervencije u prirodu treba ukloniti, bez obzira kome daju pijetet. Slavi se život jednog čovjeka (pretpostavljam), a narušava život jedne stijene. Humanocentrično i, bit ću direktan, bahato.
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990