• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti EP Brussels 2018.!
 
 

EP Brussels 2018.!

CRO Youth Team

Teško plastičarenje!


Nekidan u srcu Belgije na lokaciji atraktivnijoj čak i od splitske rive održano je Evropsko juniorsko prvenstvo u boulderingu!

U sastavu CRO ekipe koju je predvodia izbornik Luka Trumbić Trumba nastupilo je dvoje natjecatelja našeg kluba - Vana Piccini i Roko Čačija, uz kolege Luciju Brkić, Laru Kmoch, Piu Čuljak i Filipa Kurtovića.
Ekipa je ostvarila sljedeće rezultate:

YOUTH A: Pia Čuljak 29. misto, Vana Piccini 37. misto
YOUTH B: Lucija Brkić 14.misto, Lara Kmoch 34.misto, Filip Kurtović 27.misto, Roko Čačija 46.misto.


Redakcija čestita našima na nastupu i plasmanima ali ne krije da su naše misli već u Innsbrucku na jednom od najveličanstenijih SP-a ikad održanih. Tužni smo jer HR nakon dugo vrimena ponovo nema predstavnika na jednom ovakvom natjecanju ali ipak virujemo u ovu dicu sa fotografije. Uostalom, Ondrino penjanje danas nas je totalno odnilo sa nekih negativnih tema...makar je Baba bila nautješna kad je Romain sta na reklamu! "Pa ko ju je zakačia usrid smjera, sunce mu ljubin!?" - vikala je!
Komentari  

 
0 #1 boris cujic 2018-09-10 09:00
Dide ne tuguj!
Svjetski juniorski prvak iz 2016. na putu je gori. Prati ga i uvik mladi Ivan Kukuriku! Naši su odma znali da će lid bit kuhinja te su se koncentrirali samo na bolder.
Citat
 
 
+1 #2 Did Marul 2018-09-11 21:26
Ajme Boro diga si me iz mrtvih! Lead u Innsbrucku je neodoljivo podsjetia na Vanka Regule 2002. ... boulder će bit prava stvar - virujen da će naš team znat odigrat momački i uz malo sriće plasirat se u sljedeće kolo!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50